"Oy!" dedim, n'oluyor! :D Anlayamadım bir an! :)
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Böyle bir konu ve iletiler bana fazla. Ben sadece tamamen amatör ruh ve heyecanla, o da sadece elimin döndüğü cesaret edebildiğim noktalarda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Hani biz bizeyiz tamam ama belki ne mucizeler yapan arkadaş(lar) var dışarıda ama tanımıyoruz. Ben sadece zurnanın son deliğiyim. :)
Clio ile ilgili olarak rastladığım bazı ustaları daima sitemize davet etmişimdir, gelsinler yazsınlar bilgilendirsinler diye. Ama üzücü ki bir tane olsun gerçek bir teknik usta yok forum'da. Özellikle Clio ile ilgili konularda bizlere kilit bilgiler verebilecek biri... Ha, ben o boşluğu dolduramam. Ben yaptığım sadece bir hobi, hem de güçlü bir hobi ve boş zaman işleri. Ya da aracımızı fazla seviyorum (hepimiz gibi).
Neyse.
Tekrar teşekkürler fikirleriniz ve söylemleriniz için. :)
MaYuCeL demiş ki:Bence otursun oturduğu yerde :)
Devrim abi servis açacak diyelim, kirası, eleman maaşı, elektrik, su, yakıt, telefon, yemek, kdv, gelir vergisi, ssk, bağkur, ticaret odası, geçici vergi, matbaa, reklam tabelası,..... ohoooo adamın dertsiz başını derde sokmayın. Girmeyin Devrim abinin kanına. Burda ne güzel masrafsız faydası var insanlara. :)
Doğru yazmışsın valla. Aslında yeni iş yeri açacaklar yerine bu yukarıdakileri halleden bir sektör olsa ya. Süper olur bence.