rec_off demiş ki:yaklaşık 10 gün önce 2011 model 1.5 dci 85 hp executive gök gri renginde clio iii alarak ailenize katıldım
aracı gerçekten çok sevdim içine binince insanı daha da sarıyor daha önce grande punto vardı ona oranla görüş imkanı ve koltukları çok daha iyi.
bir iki tane kafama takılan şey var (zamansızlıktan servise gidemedim henüz) silecekler çok ses yapıyor silerken iyi ama yerine giderken ses yapıyor ve iz bırakıyor
debriyaja basıp çekerken tuhaf bir ses geliyor sürtme sesi gibi teybi kapatıp rolantideyken sesi rahatlıkla duyabiliyorum anca gider haldeyken bunu duymak pek mümkün değil bir de araç soğuk ken bu ses daha fazla gibi inşallah önemli birşey değildir ama yine de tecrübe eden arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim
son olarak sağ arkadaki kedi gözünün olduğu yere sol arkada ki gibi sis farı taktırmak istiyorum bu mümkün mü yaptıran arkadaşlar var mı aramızda
şimdiden teşekkürler forumda emeği bulunan herkese ilerleyen günlerde deneyimlerimi paylaşarak sadık bir forum üyesi olacağım :D
herkese kazasız belasız güvenli sürüşler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir