MERHABALAR ADIM DURAN İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDE YAŞIYORUM.
2007 model Clio III dCi 65 BG Sahibiyim. 2 yıllık evliyim. otomotv öğretmeniyim fakat renault yetkili servisinde çalışıyorum...
durancaki demiş ki:MERHABALAR ADIM DURAN İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDE YAŞIYORUM.
2007 model Clio III dCi 65 BG Sahibiyim. 2 yıllık evliyim. otomotv öğretmeniyim fakat renault yetkili servisinde çalışıyorum...
Murat demiş ki:durancaki demiş ki:MERHABALAR ADIM DURAN İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDE YAŞIYORUM.
Hangi servis diye sormamın sakıncası var mı ? Aramıza hoşgeldin..
ainos demiş ki:Arkadaşlar merhaba. Adım Cengiz. İstanbulda yaşıyorum Türkçe öğretmeniyim.C.uma günü(08-05-2009 itibarıyla Clio III ailesine katılmanın mutluluğunu yaşıyorum.Aracım 1.4 Dinamik bulut gri.Herkese iyi akşamlar
ainos demiş ki:Arkadaşlar merhaba. Adım Cengiz. İstanbulda yaşıyorum Türkçe öğretmeniyim.C.uma günü(08-05-2009 itibarıyla Clio III ailesine katılmanın mutluluğunu yaşıyorum.Aracım 1.4 Dinamik bulut gri.Herkese iyi akşamlar
ozhan333 demiş ki:Merhaba ben Özhan KÜTÜK, 2008 model Clio III 1.2 Authentique kumsal bej sahibim...Astsubayım...Orduluyum fakat şu anda Tokat-Niksarda görev yapıyorum...Tüm Clio kullanıcılarına sağlıklı günler ve esenlikler dilerim...Siteyi bu günlere getiren arkadaşlara tekrar çok teşekkür ederim...
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 76 misafir