etacarinae demiş ki:merhabalar, aslında yeni konu açmak istemiyordum ama forumdaki ilgili konular çok eskiydi. bir kaç tane sorum var, sizin de görüşlerinizi almak istedim.
benim yakıt deposu 65 litre alıyor. 2011 model authentique, normalde bunlar 55 falan alıyor diye biliyorum. sizlerde de oyle mi, ilginç geldi bana.
ilk yakıtımı opetten almıştım aracın sesi iyiydi. ikinci seferde totalden aldım (acıbadem total), bu sefer biraz sesli çalışmaya başladı.
son soru, aracın arkasından bir yerden su sesi geliyor. çok rahatsız etmiyor, çok bozuk yollarda geliyor sadece, bir miktar su bir yerlere kaçmış, tahminim sağ arka kapı gibi. bu suyu boşaltabilir miyiz?
teşekkürler
Merhaba 2012 authentique edition aracımızın yakıt deposu 55 litre. Clio'larda 65 litre hiç duymamıştım, ilginç geldi banada. :o
Bende her zaman opetten alıyorum mazotu fakat bir kere mecburiyetten Sapanca Kartepe taraflarında "Diesel" diye bir yerden eurodizel almak zorunda kaldım. Ama seste herhangi bir değişiklik olmadı, her zamanki sesteydi. Ses değişikliğinin soğuk havalar ve sıcak havalarda farklılık gösterdiğini farkediyorum daha çok. :good:
Arkadan gelen su çalkantısı sesi ne yazık ki mazot deposundan gelen mazotun sesi. Farkettiyseniz depo kapağının olduğu yerden bahsediyorsunuz yani sağ taraf. Clio'larda hatta Clio4'lerde dahi bu sesten rahatsız olan kullanıcılar var. Ben daha önce şirket aracı olarak sembol kullanıyordum, ondan sonra Clio3'teki sesler hiç rahatsız etmiyor beni :D