Arkadaşlar merhaba..
Yaklaşık 3 ay önce arabamı sattım (2004 megane 2 hb 1.4), bu süre zarfında epey model inceledim, en sonunda clio3 almaya karar verdim, bayiden gelr gelmez internetten sitenizi buldum ve üye oldum..Forumları inceledim..Reno bayisinde ay sonunda teslim almak üzere (clio 3 dynamik dci 85 hp) siparişi verdim..Yalnız bugüne kadar dizel bir araba kullanmadım. İşyerinde de fazla km. yapmadığımı söyleyen bazı arkadaşlar (1.4 dynamik benzinli) modelini almamı tavsiye ediyorlar. Kafam karıştı..Aradaki fiyat farkı yaklaşık 2.400 Tl... Daha önce benzinli arabada fazla yakıt tüketiminden, araba kullanmaya korkuyordum.. Niyetim az yakan bir araç alıp korkmadan gezebilmek, yani ilk başta verilen fazla ödeme sonradan unutulur, her petrol bayiine gidişte daha çok stres olur düşüncesindeydim.. Şimdide bazıları diyorki, 2.400 tl ile 2 senelik yakıt paran çıkar, yılda 15.000 km den az yol yapanların dizel almasına gerek yok.. Lütfen bana bir akıl verin, ne yapmalıyım.. Nasıl şartlarda dizel tercih edilir.. şimdiden teşekkürler..Ailenize yeni clio3 ümle katılmak dileğiyle...