Akaryakıt Fiyatları

Motor tipleri (Benzinli, Dizel ve LPG), Yakıtlar çeşitleriyle ilgili konular...

Re: Akaryakıt Fiyatları

İleti umurcak » 10 Mart 2009 19:11

yane hükümeti elşetirmekle bişe elde edemezsn bu ötv kdv kalkacakmı sanki yada azalackmı :ugeek: yane artık bazı seleri kabul etmenin zamanı geldide geciyoo yane bişeyi siyasete baglamadan eleştir bence :) bu ötv kdv vs. hersey baska biride gelsse aynı olcak sadece kıpırtılar olcak ufak capta deişklk biz mahkumuz bunlara ama istegimz birazdaha azalsınn birazdaha rahat nefes alalım...ama senin görüsndür yanlıs anlama sen ben bu sekilde cözüm buluyorum diyosan o ayrı yane bişe diyemem ben sadece kendime göre olanını söledim
umurcak
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V
Kilometre: 0
Yakıt: opet 95 oktan
İsim ve Şehir: UMUR-iskenderun

İleti Diablo » 11 Mart 2009 04:33

KDV de zaten ÖTV gibi çıktı ta ne zaman önce adı üzerinde katma değer vergisi şarkısı bile vardı bir zamanlar.Biz hala tuvalet kağıdının bile lüks tüketim malı olarak geçtiği bir memleketiz halada öylemi bilmiyorum daha gıdada 8 sene öncemi ne %18 di şimdi %8 e düştü.Devlet milyon dolarlık vergi borcunu ödemeyen vergi kaçıran işletmelerin vergilerini bile bize ödetiyor.Ama her şeyin ötesinde sen giderde milyar dolarlarca kredi alırsan İMF den ne ÖTV kalkar ne KDV bunun yanında örtülü ödenekten savunma sanayisine (ona lafım katiyen yok) giden paraları da düşünürsek anca KDV ve ÖTV kalksın diye hayal kurarız.Ne yapalım 2001 krizinde IMF ile oturup anlaşma imzalayan merhum başbakanımızı mezarından çıkarıp hesapmı soralım :ugeek:
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Clio III HB.
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75Hp Authentique
İsim ve Şehir: ERMAN_İstanbul

İleti umurcak » 11 Mart 2009 12:14

haklısın ins düzelir bazı seler...ama suda var biz insan ogluna yaranılmaz yapsalar su şöle bu bölee deriz yine bişler bulurzz :lol: :mrgreen:
umurcak
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V
Yakıt: opet 95 oktan
İsim ve Şehir: UMUR-iskenderun

İleti freemanisa » 26 Mart 2009 00:06

Bugün arkadaşlarla akaryakıt fiyatlarının artışını tartışıyorduk.(Bu aralar petrol varil fiyatlarını takip edemiyorum ama...)Dünyada akaryakıt fiyatları düşerken bizde istikrarsızlık var. Tekrar yükselişe geçti. Şu karara vardık. ÖTV indiriminden sonra piyasaya 1 haftada 25000 araç girmiş.Ve de hergün eklenmekte... Tabii buda piyasaya direkt otomotiv sektörüne ve dolaylı olarak diğer sektörlere canlılık getirdi.Hazır araçlar piyasaya girdi. Buna zam iyi gider dendi mi :?: 25000 aracın yakıtınıda düşünün.? Bir depo euro dieselde ortalama 10 tl lik bir zam oldu.Acaba siz ne düşünüyorsunuz?
freemanisa
UZMAN ÇAVUŞ
UZMAN ÇAVUŞ

Marka & Model: RENAULT CLIOIII 2008
Motor Tipi & Gücü: EXTREME1.5 dci 65bg.
İsim ve Şehir: Manisa

İleti eylber » 26 Mart 2009 01:29

Aslında petrol varil fiyatlarında artış var düşüş yok ama benim dinlediğim yorumlarda bu son zamların en büyük nedeni dolardaki kur artışı deniyor tvde dinlemiştim.
eylber
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: MEGANE 3 HB PRİVİLEG
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 105BG
Kilometre: 15000
Yakıt: Total EXCELLIUM,
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti Devrim » 26 Mart 2009 11:46

Konuyu görünce dün akşamki olayımı anlatayım.

Yakıt ikaz bip sesini duyalı 85Km olmuştu. :) Gidip artık mazor alayım dedim.

Şu son zamanlarda (4-5 aydır) maddi sıkıntılarım sebebiyle hep 50TL'lik mazot alıyordum. Dün akşam da kayınbiraderle sohbet edeee ede istasyona girdik ve pompacı doldurmaya başladı. Gittim ödemeyi yaptım, geldim arabaya bindim.

Kontağı bir açtım ki yakıt göstergesi "full" ! :mrgreen: Saf saf düşünüyorum "Vay ulen! Önceden 50 TL yarıyı anca doldururdu" diye! Tam akaryakıt fiyatlarının olduğu büyük göstergeye bakıyordum ki kayınbirader "sen doldurun dedin zaten" demez mi!

:mrgreen: Aklım neredeydi bilmiyorum ama tam doldurtmuşum. Artı gidip bir de karttan ödedim halâ farkında değilim. Valla bilmiyorum kafa nereye gitti!... :lol:
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti Devrim » 26 Mart 2009 16:20

:mrgreen: Ben bi' platin gri Clio daha bulayım (ki çok var). Bir iki istasyonda deneyeyim bakalım. :) Döverlermiş bizi. :mrgreen:
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti Diablo » 26 Mart 2009 23:58

Ben artık ışık yanana kadar bekliyorum sonra gidip benzin alıyorum çokta almıyorum 20TL 30TL gibi bir gün benzin bitecek kalacam yolda ama hadi hayırlısı :roll:
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti Diablo » 28 Mart 2009 01:59

Tolga demiş ki:otv herseye yapılmaya basladı cel telıne pcde mobılyada benzınede yapsınlar yawww

Bence toplumsal olarak tepki göstermek lazım ama bizde biraz zor her istasyon 24 saat boyunca akaryakıt satamadığını düşünürsek zararları milyon dolarları bulur.Ayrıca birde bu bir numara akaryakıt şirketlerinin doğudan kaçak mazot getirip sattığını düşünürsek :evil: ne kadar yolunduğumuzun haddi hesabı yok.
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti eylber » 25 Mayıs 2009 00:02

Allah bildiği gibi yapsın bu akaryakıt şirketlerini indirimleri binbir nazla bindirimleri anında yansıtanlara sadece şunu söylüyorum HARAM OLSUN. :evil:
eylber
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: MEGANE 3 HB PRİVİLEG
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 105BG
Kilometre: 15000
Yakıt: Total EXCELLIUM,
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti oguz1 » 25 Mayıs 2009 21:34

Bu akaryakıt terörüne hükümet el atmakta çok geç kaldı. Olan size ve bize oluyor. Diğerlerinin cebi doluyor.
oguz1
Moderatör
Moderatör

Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 80 bg
Kilometre: 122000
Yakıt: opet
Lastik Markası: tigar-lassa snoways
İsim ve Şehir: Murat İzmir

Önceki

Motor ve Yakıt

Kimler çevrimiçi