AF890 artık LPG'li

Motor tipleri (Benzinli, Dizel ve LPG), Yakıtlar çeşitleriyle ilgili konular...

Re: AF890 artık LPG'li

İleti ENDER » 25 Haziran 2009 01:22

ben yıllardır gaz kullanıyorum(7 yıl)en ufak bir sorunla karşılaşmadım motorun ömrünü kısaltması yerine uzaltır çünkü kurum yok.Heleki enjeksiyonlu araçlar için süper çünkü ilk çalıştırmada araç benzinle çalışıyor buda benzin hortumlarının kurumasını engelliyor ve ömrünü uzaltıyor.Yoksa hortumladan benzin geçmezse hortumlar çatlayıp deliniyor.Vallahi en akıllıca hareketi yapmışsı tüp taktırmakla hem çevreci hemde ekonomik oldun daha ne olsun kazasız şürüşler dilerim tüp konusunda soruları olanlar varsa elimden geldiğince aydınlatırım.
ENDER
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: OPEL/MERİVA 2004
Motor Tipi & Gücü: 1600cc.100hp
Kilometre: 93300
Yakıt: Akpet
Lastik Markası: Michelin
İsim ve Şehir: ENDER/KOCAELİ

İleti ozcancetinkaya » 26 Haziran 2009 14:11

arkadaşlar aracı şehir içinde pek kullanmıyorum haftasonları memlekete giderken 90 'ı geçmemeye çalışıyorum bayır aşağı cute-off yapıyorum. her yerde aynı fiyatı tutturmak zor tabii yola ve trafiğin yoğunluğuna göre yakıt değişir.
ozcancetinkaya
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2cc 16v Aut
Kilometre: 79000
Yakıt: Opet
Lastik Markası: Bridgestone ER300
İsim ve Şehir: BabaesKieşan

İleti vipsezgin » 29 Haziran 2009 08:19

ENDER demiş ki:ben yıllardır gaz kullanıyorum(7 yıl)en ufak bir sorunla karşılaşmadım motorun ömrünü kısaltması yerine uzaltır çünkü kurum yok.Heleki enjeksiyonlu araçlar için süper çünkü ilk çalıştırmada araç benzinle çalışıyor buda benzin hortumlarının kurumasını engelliyor ve ömrünü uzaltıyor.Yoksa hortumladan benzin geçmezse hortumlar çatlayıp deliniyor.Vallahi en akıllıca hareketi yapmışsı tüp taktırmakla hem çevreci hemde ekonomik oldun daha ne olsun kazasız şürüşler dilerim tüp konusunda soruları olanlar varsa elimden geldiğince aydınlatırım.

:roll:

ender abıcım valla anlattıklarını okuyunca tüp taktırmak gecıyor hep aklımdan ;)
vipsezgin
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: Renault Clio II
Motor Tipi & Gücü: 1,6 16V
Kilometre: 88750
Yakıt: Shell opet
Lastik Markası: Lassa
İsim ve Şehir: SEZGİN / ÇORLU

İleti ENDER » 30 Haziran 2009 16:22

Erim konuyu buraya taşıdığın çok iyi olmuş,ellerine sağlık.Sezgin bir kere kullanmaya başlasan var ya dersinki ben boş yere benzin parası vermişim bunca sene :pardon: :sorry: sonra beraber böyle yaparız. :D :D
ENDER
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: OPEL/MERİVA 2004
Motor Tipi & Gücü: 1600cc.100hp
Kilometre: 93300
Yakıt: Akpet
Lastik Markası: Michelin
İsim ve Şehir: ENDER/KOCAELİ

Önceki

Motor ve Yakıt

Kimler çevrimiçi