murat87 demiş ki:arkadaşlar merhabalar araçta son zamanlarda sarsıntı problemi var bu gayet hissedilir düzeyde yalnız şöyle bi durum var çalıştıtırken ya da stop ederken çat die bi ses gelmiyo eski aracımda da öle olmuştu araya sünger sıkıştırıp idare etmiştim bu araç ise genellikle rampa yukarı 2000-3000 devirleri arasında sarsıntı yapıo düzde ya da tam gaz yapmadığımda sorun yok kalkışta hiç sorun yok rölantide yok devrini buldumu da yok aracı hafta sonu göttürcem ama bi bilgi alışverişinde bulunmak istedim araç dizel 65 hp clio 3
murat87 demiş ki:arkadaşlar merhabalar araçta son zamanlarda sarsıntı problemi var bu gayet hissedilir düzeyde yalnız şöyle bi durum var çalıştıtırken ya da stop ederken çat die bi ses gelmiyo eski aracımda da öle olmuştu araya sünger sıkıştırıp idare etmiştim bu araç ise genellikle rampa yukarı 2000-3000 devirleri arasında sarsıntı yapıo düzde ya da tam gaz yapmadığımda sorun yok kalkışta hiç sorun yok rölantide yok devrini buldumu da yok aracı hafta sonu göttürcem ama bi bilgi alışverişinde bulunmak istedim araç dizel 65 hp clio 3
murat87 demiş ki:teşekkürler arkadaşlar yarın gidiyorum sanayiye görücez enejektörden olacağını sanmıyorum arkadaşım gaz yememe problemi arabanın gidişinde akselerasyonunda bi problem yok arkadaşın dediği gibi muhtemelen takozlardan birinde problem
murat87 demiş ki:arkadadşlar aks dan dolayı problem belli devir aralarıda olduğu için tamirciyi çok tutmadım o yüzden 2 hafta sonra burdura gidince halledicem aks fiyatları hakkında bilgisi olan var mı herif 400 lira civarındadır dedi
murat87 demiş ki:valla dediki o devir aralığına geldiğinde yapar aksa balans yapılmaz değişecek ya orjinal alıcan ya çıkma bulucaksın 2000 3000 arası yapıyor o devirlerde kullanma rampa çıkarken çok gaza basma bişey olmaz dedi bu durumlardan nefret ediyorum herşeyi bilen bi abinin kardeşi olmak bu yüzden kötü herşeyimizi o halletti bugüne kadar sudan çıkmış balığa dönüyoruz ogün yine onu aradım :D bilyedendir dedi ama hıı dedim çok anlarım ya sözün özü 20 gün idare edicez memlekette boydan bi bakıma sokucam dönüşte istanbul ,ankara seferleri var :D
murat87 demiş ki:takozda problem yok artı filtre değişeli 2000 km oldu olmadı yakıtta hep aynı yerden bpden alıyorum bu güne kadar hiç sorun yaşamadım 20 gün sonra tamamen yazabilirim şimdillik idare edicem sınvalar var zaten çok da lazım değil araba
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir