ozcancetinkaya demiş ki:merhaba arkadaşlar ben sürekli geziyorum ve ayda 1000km den aşağı yapıyorum abartısız ama 100 tl lik benzinle 675km civarı yapıyorum. tabii agresif kullanmıyorum ama yinede 3000rpm e yakın seyrediyorum. birde cute off özelliğini ben bilmiyordum forum sayesinde öğrendim şimdi daha fazla yol yapar sanırım. önceki aracım lpg liydi iyi tarafları olmasına karşın kötü taraflarıda var. hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binlerce km yapman nasip olsun.
eylber demiş ki:ozcancetinkaya demiş ki:merhaba arkadaşlar ben sürekli geziyorum ve ayda 1000km den aşağı yapıyorum abartısız ama 100 tl lik benzinle 675km civarı yapıyorum. tabii agresif kullanmıyorum ama yinede 3000rpm e yakın seyrediyorum. birde cute off özelliğini ben bilmiyordum forum sayesinde öğrendim şimdi daha fazla yol yapar sanırım. önceki aracım lpg liydi iyi tarafları olmasına karşın kötü taraflarıda var. hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binlerce km yapman nasip olsun.
Nasıl gittiğinizi çok merak ettim gerçekten ben yanlış hesaplamıyorsam sizin dediğinize göre 15 kruş yapıyor KM de buda şaka gibi bişey bendede 1.2 var ama bu rakamlar abartı ya siz yanlış yazdınız yada biz bişey bilmiyoruz sizin dediğiniz rakamı ne dizel nede lpg yakalayamazki benzinli aracımızı arkadan itsek yinede bu kadar az yakamaz ortada bir yanlış hesap var yada sizin Yol PC bozuk.Saygılar
eylber demiş ki:bana yinede akıl alır gibi gelmiyor vede şuvar 100tl 31,4lt benzin alınıyor buna göre ortalama 4,8 yapıyor 5 değil bu dahada akıl alır birşey değil bence.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir