ENJEKTÖRÜNÜ KONTROL EDİNİİZ

Motor tipleri (Benzinli, Dizel ve LPG), Yakıtlar çeşitleriyle ilgili konular...

ENJEKTÖRÜNÜ KONTROL EDİNİİZ

İleti carieas » 18 Mayıs 2013 17:03

meraba ben yaklaşık 4 senedir clio 3 kullanıyorum 2006 model 1.4 benzinli hiç sorun yaşamadım ama muayeneye giderken tır arka çamurluğa vurdu tabi suçlu çıktı , sonradan kaportacıya götürürken arabamda hiç sorun yoktu çok memnundum fakat arabayı aldım bir baktım araba gaz yemiyor devir kendi kendine 3 çıkıyor aküden şüphelendim kutuplarını çıkarttım taktım baktım sorun geçti ama kaportacıdan gelirken tam otobanda yine o arızayı verdi ışıklarda arabayı stop edip çalıştırıyodum 1-2 kere oldu sonradan olmadı öyle geldim ustalar kelebek arıza yapmış dedi göstergede enjektörü kontrol ettiriniz yazıyor ne yapmalıyım ? arkadaşlar.
carieas
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.4 75bg
Kilometre: 118
Yakıt: benzin
Lastik Markası: petlas
İsim ve Şehir: yılmaz istanbul

Re: ENJEKTÖRÜNÜ KONTROL EDİNİİZ

İleti yörükpaşa » 20 Mayıs 2013 10:32

carieas demiş ki:meraba ben yaklaşık 4 senedir clio 3 kullanıyorum 2006 model 1.4 benzinli hiç sorun yaşamadım ama muayeneye giderken tır arka çamurluğa vurdu tabi suçlu çıktı , sonradan kaportacıya götürürken arabamda hiç sorun yoktu çok memnundum fakat arabayı aldım bir baktım araba gaz yemiyor devir kendi kendine 3 çıkıyor aküden şüphelendim kutuplarını çıkarttım taktım baktım sorun geçti ama kaportacıdan gelirken tam otobanda yine o arızayı verdi ışıklarda arabayı stop edip çalıştırıyodum 1-2 kere oldu sonradan olmadı öyle geldim ustalar kelebek arıza yapmış dedi göstergede enjektörü kontrol ettiriniz yazıyor ne yapmalıyım ? arkadaşlar.

.. buji kablolarından birisi yerinden oynamış olabilir .. kontak kapalıyken , tüm kablolara tek tek bakın bence ..
yörükpaşa
ASTSUBAY ÇAVUŞ
ASTSUBAY ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII GT
Motor Tipi & Gücü: 1149
Kilometre: 5500
Yakıt: PO - SHELL
Lastik Markası: DUNLOP
İsim ve Şehir: HÜSEYİN ORAN - İSTANBUL

İleti krank » 21 Mayıs 2013 16:27

Arkadan darbe aldıysanız, egsoz sisteminize göz attırın, egsozu kastırıp manifolda filan zarar vermiş olabilir.İçinde emisyonu takip eden lambda sensörü var uyarıyı belki bu yüzden veriyordur.
krank
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: ClioIII Grandtour
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16v 75HP
Kilometre: 41000
Yakıt: Total 95
Lastik Markası: Falken sn832 ecorun
İsim ve Şehir: Tokat

İleti sissil » 25 Ağustos 2013 21:45

bende bir keresinde enjektörleri kontrol edin yazdı... meğersem akü ölmüş... ancak araç hiç çalışmamıştı...
sissil
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII extreme 3k
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci 65hp
Kilometre: 118000
Yakıt: euro dizel
Lastik Markası: Brdg Turanza Er300
İsim ve Şehir: orhan kızmaz istanbul

Motor ve Yakıt

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir