Kenancelik demiş ki:Arkadaşlar akaryakıt zamları konusunda bende sizinle hemfikirim,ancak son zamanlarda döviz kurlarının da sürekli yükseldiği gerçeğini gözardı etmeyelim.Benzin,varil fiyatı 146 dolar iken;3600 YTL di, şuanda 44 dolar seviyelirinde gezinirken benzinin fiyatı 2820 TL ilk bakışta indirimin üçte bir olması gerekirken dörtte bir oranında inmiş,ama dolar ogün 1150 iken şuanda 1700 ler civarında ama yinede haksızlık yapılmıyor mu ? Elbette yapılıyor
Murat demiş ki:oguz1 demiş ki:Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullansakta, bu durumu dizel motorumuzla bir miktar ekarte etmiş oluyoruz.
Hükümet akaryakıttan vergi yükünü azaltması lazım, ama hiçbir hükümetin işine gelmedi bu durum. VERGİ VERGİ VERGİ.
Vergi vergi vergi bıktım yaaaa zaten bir gün kızıp satıcam arabayı :oops:
Mümkün değil abi. Mümkün değil valla...Murat demiş ki:...ama nerdee öyle ortak hareket eden vatandaş yokkii
Alper demiş ki:umurcak demiş ki:ne olcak du akaryakıt durumları bıktık artık yaa petrol fiyatları düsyoo bu sefer dolar aldı basını gidyoo bize etkisi olmuyo petrol fiyatlarının düşmesi bize olumlu yönde..tam düştü dyoz sevnyozz kursagımızda kalıyoo :evil:
Aynen kayılıyorum. Ben piyasayı takip ediyorum. TL eskiden değerliydi şimdi ise o kadar kötü durumda ki eskiden anlatamam. Rekor bir düşüşte. Bu ekonomik kriz değil Akp nin politikası resmen adam miletle dalga geçiyor adam cebini doldurmuş miletin umrunda değil diğer ülkelerde bu şekilde ağır değil tamam işsizlik var ama bu derece değil. Haram olsun bunlar her şey ve millet bunları tutuyor ya anlamak imkansız.
Alper demiş ki:Tamam oyle diyosun ama ben yurt dışına cıkıyorum sık sık eskiden gittim ülkenin 1 tl - 1,10 (yurt dışı) nda para alıyordum para değiştirmede şimdi ise 1tl - 0,86 vermekteler buna ne diyeceksin. Dolar olmuş 1,8 eskiden 1,3 idi evro olmuş 2,26 eskiden 1,6 sınırlarında idi diğer ülkelerde de dalgalanma oldu ama bu kadar değil. Hamdolsun kriz yok bizi teeeeeeet geçecek demek ile olmuyor. Bizim şirketen 50 kişinin işine son verildi. 1 yıl oldu ben zam almıyorum. Aldığım para hergun düşmekte değeri.Ben bunlara bakarım.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir