batuavran demiş ki:karabudun demiş ki:Arabama 4 gün binmedim. Dün marşa bastım almadı. Yaklaşık on kere denedim, tabi iki marş arasında da bekliyorum. 15 dakikalık bir uğraşın ardından çalıştı araba. Bundan önce nisan ayında yapmıştı en son. Mayıs gibi servise bakıma götürmüştüm. Servise durumu anlattım, yakıta yordular. Araçta da herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Aracımı cidden çok seviyorum, abartılı bir şekilde de ilgileniyorum. Hamd olsun bu marş almaması dışında en ufak sıkıntı olmadı aramızda. Bu zamana kadar da nazar boncuğu hesabı yapıp kafama takmadım. Fakat dün kendini hatırlatınca epey sıktı canımı. Nedir bunun çaresi? Cidden kronik mi Cliolar için?
clio da hiç duymadım ama 2013 dacia duster 90 hp 1,5 dci 4x4 (şirket aracım) aynen anlattığın durumdaydı en son gün çalışmadı. 10 dk sonra çalıştı hareket ettim 200 mt sonra stop etti. çekici geldi aracı götürdü 1 hafta serviste incelediler ve motor komple değişecek dediler 1 hafta sürer dediler bekliyorum. 2010 yada 2011 yılında da symbol de oldu ondada pompa ve enjektör arızası dediler .
inşallah seninkinde bu sorunlardan yoktur. geçmiş olsun...
karabudun demiş ki:batuavran demiş ki:karabudun demiş ki:Arabama 4 gün binmedim. Dün marşa bastım almadı. Yaklaşık on kere denedim, tabi iki marş arasında da bekliyorum. 15 dakikalık bir uğraşın ardından çalıştı araba. Bundan önce nisan ayında yapmıştı en son. Mayıs gibi servise bakıma götürmüştüm. Servise durumu anlattım, yakıta yordular. Araçta da herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Aracımı cidden çok seviyorum, abartılı bir şekilde de ilgileniyorum. Hamd olsun bu marş almaması dışında en ufak sıkıntı olmadı aramızda. Bu zamana kadar da nazar boncuğu hesabı yapıp kafama takmadım. Fakat dün kendini hatırlatınca epey sıktı canımı. Nedir bunun çaresi? Cidden kronik mi Cliolar için?
clio da hiç duymadım ama 2013 dacia duster 90 hp 1,5 dci 4x4 (şirket aracım) aynen anlattığın durumdaydı en son gün çalışmadı. 10 dk sonra çalıştı hareket ettim 200 mt sonra stop etti. çekici geldi aracı götürdü 1 hafta serviste incelediler ve motor komple değişecek dediler 1 hafta sürer dediler bekliyorum. 2010 yada 2011 yılında da symbol de oldu ondada pompa ve enjektör arızası dediler .
inşallah seninkinde bu sorunlardan yoktur. geçmiş olsun...
Temenni için teşekkür ederim. Bu marş almama olayını birkaç kez yaşadım. Size bahsettiğim sonuncudan bu yana yaşamadım.Çok kişiden de işittim aynı sıkıntıyı. Ama öyle stop etme hiç gelmedi başıma, umarım gelmez de! Yakın zamanda tekrar servise gideceğim ve biliyorum ki yine bir yok diyecekler.
KAZIMYILMAZ demiş ki:
Bu arada avatarınız çok çarpıcıymış :D
gokko16 demiş ki:geçen sabah clio 3 1.4 arabamın marşına bastım fakat çalışmadı aküden kaynaklanan bir sorun değil çünkü güçlü basıyordu yaklaşık 10 dakika uğraştım ama nafile ben de arabayı kilitledim ve işe dolmuşla gittim.tamircmi aradım o da bana bu olayın cliolarda olduğunu akşama gidince bas marşşa çalışır dedi volan sensörü pislenmiş gel temizleyelim dedi.ve akşam eve gittiğimde marşa bastım araba çalıştı.ve 1 haftadırda problem yok.başına aynı olay gelen bir arkadaşım varsa fikir alışverişinde bulunursa sevinirim.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir