AYTAÇ demiş ki:izmir-ankara 3 kişi ve bagajda valizler hız 100-120 arası klima açık 4.6lt/100 km(yol bilgisayarında görünen),dönüş ankara-izmir 2kişi valizler klima yarı yola kadar açık hız 90-100 ve sakin kullanımla 3.6lt/100km ,1 depoyla gidip geldim ve eve yaklaştığımda depo ışığı daha yanmamıştı.3,6lt ye inanmazsanız fotoğrafınıda ekleyebilirim.şehir içi ise 5.3lt/100km nin üzerine hiç çıkmadım.yakıtım total excellium eurodiesel,sakin ve agresif kullanım ortalamayı nekadar etkilediği yukarıda belli.cliom beni tatmin etti yani.
muharrem demiş ki:AYTAÇ demiş ki:izmir-ankara 3 kişi ve bagajda valizler hız 100-120 arası klima açık 4.6lt/100 km(yol bilgisayarında görünen),dönüş ankara-izmir 2kişi valizler klima yarı yola kadar açık hız 90-100 ve sakin kullanımla 3.6lt/100km ,1 depoyla gidip geldim ve eve yaklaştığımda depo ışığı daha yanmamıştı.3,6lt ye inanmazsanız fotoğrafınıda ekleyebilirim.şehir içi ise 5.3lt/100km nin üzerine hiç çıkmadım.yakıtım total excellium eurodiesel,sakin ve agresif kullanım ortalamayı nekadar etkilediği yukarıda belli.cliom beni tatmin etti yani.
Sizin ortalama yakıtınız yol bilgisayarınıza göre 100 km de 4.1 lt. oluyor. Sizin aracın bir depoyla uzun yolda 1340 km yol yapıyor anlamına geliyor çok güzel. Tebrikler...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir