aylan demiş ki:merhaba arkadaşlar ben Ankara'ya taşındım ve nereden dizel yakıt alacağım bilmiyorum.Ankara'lı arkadaşların yardımını bekliyorum.Şu anda Etiler ordu evinde kalıyorum ama en kısa sürede Akıncı'ya (4. ana jet üs loj.) taşınacağım bana bu bahsettiğim civarlarda bir benzin istasyonu tavsiye ederseniz çok mutlu olurum.
aylan demiş ki:merhaba arkadaşlar ben Ankara'ya taşındım ve nereden dizel yakıt alacağım bilmiyorum.Ankara'lı arkadaşların yardımını bekliyorum.Şu anda Etiler ordu evinde kalıyorum ama en kısa sürede Akıncı'ya (4. ana jet üs loj.) taşınacağım bana bu bahsettiğim civarlarda bir benzin istasyonu tavsiye ederseniz çok mutlu olurum.
aydinkaragoz demiş ki:Bizim 1.5 DCİ dizel motorlarda mazotun kaliteli olup olmadığını , çalışma dan nasıl anlayabiliriz , anlamak biraz zor olsa gerek... Ben hep PO dan alıyorum , şu ana kadar bir problem çıkmadı fakat sanki araba oranın mazotuyla 170 i geçmiyor izlenimi var..
eege demiş ki:En son olarak aracı MAİS Mecidiyeköy servis götürdüm. Servisde tanıdık olduğu için yardımcı oldular ve durumu izah ettim, en sonunda aracın bujileri ve enjektörleri değişti.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir