svc demiş ki:İki hafta önce kızdırma bujisi servis ışığı yanmıştı,ustaya götürdüm, bilgisayara bağladı, ikisinin çalışmadığını gördük,hepsini bosh marka kızdırma bujileri ile değiştirdik, bu akşam yolda gelirken yine yandı servis ışığı,daha yeni değiştirdim sinir oldum tam anlamıyla, ışık yandıktan sonra sanki motor seside fazlalaştı belkide bana öyle geldi tam olarak emin değilim, şimdi arabayı tekrar kullanmam gerekecek, yarın sabah götürebilirim ustaya, bu şekilde kullanmam bir zarar verrirmi motora acaba arkadaşlar, bu servis ışığı başka sebebden dolayı yanar mı? şimdiden teşekkürleer..
Kara_yolcu demiş ki:svc demiş ki:İki hafta önce kızdırma bujisi servis ışığı yanmıştı,ustaya götürdüm, bilgisayara bağladı, ikisinin çalışmadığını gördük,hepsini bosh marka kızdırma bujileri ile değiştirdik, bu akşam yolda gelirken yine yandı servis ışığı,daha yeni değiştirdim sinir oldum tam anlamıyla, ışık yandıktan sonra sanki motor seside fazlalaştı belkide bana öyle geldi tam olarak emin değilim, şimdi arabayı tekrar kullanmam gerekecek, yarın sabah götürebilirim ustaya, bu şekilde kullanmam bir zarar verrirmi motora acaba arkadaşlar, bu servis ışığı başka sebebden dolayı yanar mı? şimdiden teşekkürleer..
Hepsini değiştirdim derken çalışmayan iki taneyimi yoksa tamamen bütün bujilerimi değiştirdiniz :?: Bujilerin biri yeni biri eski olunca uyumsuzluk olup işe yaramıyor yani diğer eskilerde bozuluyor ondan olmuş olabilir.... :unknown:
Devrim demiş ki:Geçmiş olsun yahu.
Yok mudur bunun bir çaresi? Çıkma vs. bulunamaz mı acaba?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir