Akaryakıt Fiyatları

Motor tipleri (Benzinli, Dizel ve LPG), Yakıtlar çeşitleriyle ilgili konular...

Akaryakıt Fiyatları

İleti eylber » 23 Ocak 2009 00:01

Deli olmamak içten değil petrol 150 dolarlardan 30-35 dolarlara düşerken hatıra binayen binbirnazla 5krş 8krş 4krş vs.. indirim yapan akaryakıt şirketleri petrole 5-10 dolar zam geldi diye 10 günde 16 krş zam yaptılar vede bu zamları petrol arttığı günün ertesi günü hemen fiyatlara koydular bu adamlar devleti rekabet kurulunu ikazlarını dikkate almadı ,takmadı indirimleri yapmaları gerekirken indirim yapmaları günlerce sürdü yazıklar olsun haram olsun :evil: :evil: :evil:
eylber
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: MEGANE 3 HB PRİVİLEG
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 105BG
Kilometre: 15000
Yakıt: Total EXCELLIUM,
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

Re: Akaryakıt Fiyatları

İleti SAFAK SAHIN » 23 Ocak 2009 00:12

buraya o kadar çok şey yazmak istiyorumki ama ne bana yakışacak diyeceklerim, nedebu foruma yakışacak.Ama şunu diyebilirim ben buraya ne yazssa az olacak çünkü o zam yapanları tarif edebileceğim kelime ve cümle yok.Yazacaklarımda az geleceği için şunu diyorum herkes ne düşünüyorsa onun kat kat fazlasını söylüyorum.
Gıdım gıdım indir......sonrada aniden bindir.Bunlar benzinin fiyatını indirirken o kadar hesa p yapıyolar yok yazışmalarmış yok bilmemneymiş yok hemen indirmek mümkün olmuyomuş.Ama iş zamma gelince bir gecede geçiriyolar 16 kuruşu.Lanet olsun valla. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: çok kızgınım çooooook.
SAFAK SAHIN
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: CLIOIII Aut/2006
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16 V.
Kilometre: 87000
Yakıt: shell-95 oktan
Lastik Markası: bridgestone-Turanza
İsim ve Şehir: İZMİT/Karamürsel

İleti dci65 » 23 Ocak 2009 02:36

bence 2.00 tl olmalı eurodizel..
dci65

İleti Kenancelik » 23 Ocak 2009 13:48

Arkadaşlar akaryakıt zamları konusunda bende sizinle hemfikirim,ancak son zamanlarda döviz kurlarının da sürekli yükseldiği gerçeğini gözardı etmeyelim.Benzin,varil fiyatı 146 dolar iken;3600 YTL di, şuanda 44 dolar seviyelirinde gezinirken benzinin fiyatı 2820 TL ilk bakışta indirimin üçte bir olması gerekirken dörtte bir oranında inmiş,ama dolar ogün 1150 iken şuanda 1700 ler civarında ama yinede haksızlık yapılmıyor mu ? Elbette yapılıyor
Kenancelik
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: EXTREME 2009
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16 Valf
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: Kenan/OSMANİYE

İleti eylber » 23 Ocak 2009 15:08

Kenancelik demiş ki:Arkadaşlar akaryakıt zamları konusunda bende sizinle hemfikirim,ancak son zamanlarda döviz kurlarının da sürekli yükseldiği gerçeğini gözardı etmeyelim.Benzin,varil fiyatı 146 dolar iken;3600 YTL di, şuanda 44 dolar seviyelirinde gezinirken benzinin fiyatı 2820 TL ilk bakışta indirimin üçte bir olması gerekirken dörtte bir oranında inmiş,ama dolar ogün 1150 iken şuanda 1700 ler civarında ama yinede haksızlık yapılmıyor mu ? Elbette yapılıyor

Kenan zaten insanların kızdığı şey şu dediğin gibi varil fiyatı 146 dolardan 40 dolarlara düştüğünde sen indirimini hakikatli adaletli adam gibi yapsaydın evet şimdi kimse sesini çıkarmazdı ama ozamanlar varil fiyatı tepetaklak inerken bu şirketlet indirimleri hemen yansıtamayız diyorlardı ama varilde 5-10 dolar oynama oldumu ertesi gün hemen zammı yapıyorlar :twisted: .Zammıda indirimide yerinde hakkı ile yapsalar kimsenin ses çıkarıcağını sanmam.
eylber
TEĞMEN
TEĞMEN

İleti eylber » 11 Şubat 2009 13:51

Akaryakıt fiyatlarında fiyat uygulaması hala aynen devamediyor ama kafama takılan dikkatimi çeken birşey var Habrlerde bu akaryakıt şirketlerinin indirim yapmadıkları ile ilgili haberler neredeyse her akşam yayınlanırken şirketlerin uygulaması aynen devam ederken uzun zamandır haberlerde herhangi bişey duymuyoruz.Ama size sorsam acaba daha önce bu kadar çok akaryakıt şirketlerinin reklamını görüyormuydunuz acaba ben hatırlamıyorum bu onlara bir sus payı olabilkirmi ,bence tamda öyle nedersiniz. :?:
eylber
TEĞMEN
TEĞMEN

İleti umurcak » 16 Şubat 2009 11:34

zaten bu fiyatlar böle giderse arablarımız garaj arabası olcak :) ne olcak bakalım sonumuz
umurcak
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V
Yakıt: opet 95 oktan
İsim ve Şehir: UMUR-iskenderun

İleti oguz1 » 16 Şubat 2009 14:48

Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullansakta, bu durumu dizel motorumuzla bir miktar ekarte etmiş oluyoruz.

Hükümet akaryakıttan vergi yükünü azaltması lazım, ama hiçbir hükümetin işine gelmedi bu durum. VERGİ VERGİ VERGİ.
oguz1
Moderatör
Moderatör

Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 80 bg
Kilometre: 122000
Yakıt: opet
Lastik Markası: tigar-lassa snoways
İsim ve Şehir: Murat İzmir

İleti oguz1 » 16 Şubat 2009 15:00

Murat demiş ki:
oguz1 demiş ki:Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullansakta, bu durumu dizel motorumuzla bir miktar ekarte etmiş oluyoruz.

Hükümet akaryakıttan vergi yükünü azaltması lazım, ama hiçbir hükümetin işine gelmedi bu durum. VERGİ VERGİ VERGİ.

Vergi vergi vergi bıktım yaaaa zaten bir gün kızıp satıcam arabayı :oops:

Bir düşünün hayatın neresinde vergi yok. Cevap:Tuvalet ücretinde bile vergi var.
oguz1
Moderatör
Moderatör

İleti oguz1 » 16 Şubat 2009 15:06

ÖTV bir düşün, deprem olalı tam 10 yıl oldu. Biz hala ÖTV ödüyoruz. Bizi Enayi yerine koyuyorlar. :x
oguz1
Moderatör
Moderatör

İleti Devrim » 16 Şubat 2009 16:08

Murat demiş ki:...ama nerdee öyle ortak hareket eden vatandaş yokkii
Mümkün değil abi. Mümkün değil valla...
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti umurcak » 08 Mart 2009 13:33

ne olcak du akaryakıt durumları bıktık artık yaa petrol fiyatları düsyoo bu sefer dolar aldı basını gidyoo bize etkisi olmuyo petrol fiyatlarının düşmesi bize olumlu yönde..tam düştü dyoz sevnyozz kursagımızda kalıyoo :evil:
umurcak
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti Diablo » 08 Mart 2009 18:29

Alper demiş ki:
umurcak demiş ki:ne olcak du akaryakıt durumları bıktık artık yaa petrol fiyatları düsyoo bu sefer dolar aldı basını gidyoo bize etkisi olmuyo petrol fiyatlarının düşmesi bize olumlu yönde..tam düştü dyoz sevnyozz kursagımızda kalıyoo :evil:

Aynen kayılıyorum. Ben piyasayı takip ediyorum. TL eskiden değerliydi şimdi ise o kadar kötü durumda ki eskiden anlatamam. Rekor bir düşüşte. Bu ekonomik kriz değil Akp nin politikası resmen adam miletle dalga geçiyor adam cebini doldurmuş miletin umrunda değil diğer ülkelerde bu şekilde ağır değil tamam işsizlik var ama bu derece değil. Haram olsun bunlar her şey ve millet bunları tutuyor ya anlamak imkansız.

Dediğinizin tam tersi şu an avrupa uzakdoğu amerika eksenli ekonomiler türkiyeden bin beter durumda.Türkiye de krizi yaşıyor bu kadar derin değil türkiyede ki iç talep daralmasa insanlarda güven olsa ve bankalar tüketici kredileri haricinde işletmelere faizleri taban seviyede tutup piyasaya kredi vermeye başlasa bu gün ben bankaya gidipde 100.000 TL kredi talebinde bulunup banka bunu faizle 146.000 olarak talep edip şerefsizlik yapmasa yine bu çark bir şekilde döner.Burda iktidar savunması yapmıyorum ama durum bu.Şu an piyasada ve dünyada nakit sıkıntısı var yani piyasada para yok.Bu krizde zaten türkiye ile ilgili değil amerika kaynaklı tamamen finans sektörü ve kredi politikasından kaynaklanan gözünün gördüğü nü red edip çıkar yolu gördüğü halde kendi ekonomisini daraltmayı reddeden bir mantık olduğu sürece bu böyle gider.
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Clio III HB.
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75Hp Authentique
İsim ve Şehir: ERMAN_İstanbul

İleti Diablo » 09 Mart 2009 20:22

Alper demiş ki:Tamam oyle diyosun ama ben yurt dışına cıkıyorum sık sık eskiden gittim ülkenin 1 tl - 1,10 (yurt dışı) nda para alıyordum para değiştirmede şimdi ise 1tl - 0,86 vermekteler buna ne diyeceksin. Dolar olmuş 1,8 eskiden 1,3 idi evro olmuş 2,26 eskiden 1,6 sınırlarında idi diğer ülkelerde de dalgalanma oldu ama bu kadar değil. Hamdolsun kriz yok bizi teeeeeeet geçecek demek ile olmuyor. Bizim şirketen 50 kişinin işine son verildi. 1 yıl oldu ben zam almıyorum. Aldığım para hergun düşmekte değeri.Ben bunlara bakarım.

Doların 1.30 değeri gerçek değeri olmadığı için böyle bir kıyaslama yapmak yanlış :ugeek: .Ayrıca reel ekonomi ile para piyasasını bir tutmayın.Ona bakarsanız 1.5 sene evvel İMKB 56.000 puanla rekor kırdı türkiye ekonomisine getirisi ne oldu diye sorarsanız koskoca bir hiç dalgalı kur ile alakalı olarak para piyasasının manupülasyonundan başka bir şey değil.Bugün krizi saymazsak doların gerçek değeri 1.65 TL idi sizin dediğiniz gibi 1.30 u baz alırsak değer zaten gerçek bir değer değil tamamen dediğim gibi para piyasası ve dalgalı kurla alakalı.Ben önceki iletimde yazmıştım bu bizden değil amarikan merkez bankasının başta avro ve yen olmak üzere dünya paralarının direnç kazanmasını engellemek için sürekli piyasalara müdahale edip fiyatı yukarı doğru çekiyorlar.Türk ekonomisin bununla ne alakası var bizdede kriz var hamdolsun teğet te geçmiyor bügün alman finas sektörü bile çöküşün eşiğine geldiyse dünyanın üçüncü süper ekonomisi onu bırakalım japonya dahi ciddi alarm verirken türkiye gibi oynak bir ekonomi bence diğer ekonomilere nazaran daha dirençli ve bunuda gösterdi bu işi yoğurdun kaymağı gibi düşünmemek lazım.
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Clio III HB.
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75Hp Authentique
İsim ve Şehir: ERMAN_İstanbul

İleti umurcak » 10 Mart 2009 17:03

herseyi gectim ülkemizde herseye vergi binerse yok kdv ötv bilmem ne gibi herseyin pahalısını biz kullanyıoz ve en cokta bi tüketyozz..dmek istedim ülkemizde herseyi pahalı kullanıyoz alıyoruz napıp edip alıyzz ama yeterr yaa aldıgımız paralar zaten onun vergisi bunun vergisi falan diyipte gidyoo bize kalan kemerleri sıkack derecede bu bir gercek!!!tek istegim azda olsa bizede biraz güzellklr yapılsın benzindi bilmem neydi gibi :cry: ama alper dostum siyasete girme hiç derim akp bunu yaptı falan yane onun yreidnde baskası olsa belki daha neler duyarsın hiç girme siyasete derim ben ;)
umurcak
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Sonraki

Motor ve Yakıt

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir