Emeğiniz için teşekkürler. Buradaki bilgiler çoğu forum kullanıcısı için çok önemli. Daha az yakıtla daha fazla km bir araç sahibinin hayali. Verilen bilgilere dikkat edilirse gayet makul değerler yakalanabilir. Bende belirtilen çoğu kurallara uyuyorum ve aracımın yakıtından da memnunum açıkcası. Paylaşım için tekrar teşekkürler Meral Hanım.
BENZİNLİ MOTORLARDA TABİKİ KLİMA YAKIT TÜKETİYOR ANCAK <BENCE VERDİGİ KONFOR HARİKA BEN YAKITI O NEDENDEN İKİNCİ SIRAYA KOYUYORUM KONFOR BAŞKA BİRŞEY SADECE ŞUNUDA İFADE ETMEK İSTİYORUM RAMPADA KLİMA AÇIKSA ARAÇ BAYILIYOR BEN MOTORUMUN KÜÇÜKLÜĞÜNE VERİYORUM 1,2 MOTOR BENİMKİ >DİGER YÜKSEK MOTORLARDADA AYNI OLAY OLUYORMU KAZASIZ KONFORLU GÜNLER DİLERİM....
Tolga demiş ki:ben alabılırsem bundan sonrakını 1.6 ısterım 1.4 alıcama 1.6 almak daha mantıklı gelır vergılerıde yakın
aynen abi 1.6 ile aynı vergiyı oduyorsun hem de motor daha kuvvetlı kavrama daha ıyı olur özelikkle araç tam kapasite doluyken tork yuksek ne de olsa...
bende askerden sonra aracımı değiştirmeyi dusunuyorum bu yuzden
bir kaç aydır uzun yol yapmadım ama en son taktırdığım 4 tırnaklı bujilerden sonramı oldu bilmem araba iyi kaçar oldu ama ortalama tüketimim 7,4 şuan ama rally tarzı kullanıyorum desem yeridir.belkie pedal biraz tepkileşince ben abanmaya başladım :|