Alfie demiş ki:Ben hep Opet'den alırdım, 7.6 kadar yükseldi. Shell'den aldım bu sefer 6.8 düştü ama daha da aşağıya düşmedi. Ayrıca Opet'den sonra motor sesi hepten kesildi. Opet sanki motor'un sesini açıyor gibi. Son olarak gidip Bp'den alacağım daha da düşerse, sanırım artık Bp'den alırım.
Bahadir demiş ki:Oğuz. Valla şu decoların yerini söylersen sevinirim bakalım benim güzergah üzerinde varmı. Ben Eski İstanbul Yolundan gidiyorum eve. Orada bir Total var ama onun olup olmadığını bilmiyorum, zaten bir kaç defa aldım oradan. Mavi bilgisayarın hemen yanında olan yer. Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada paylaşım içinde teşekkür ederim.
Alfie demiş ki:Ben şimdi Shell'den aldım iyi Opet'den iyi geldi. Fakat benim anlayamadığım bir konu var. Bizim arabalarımız özellikle Dizel olanlar, vites geçişlerini 3000 geçtikten sonra yapılması tavsiye ediliyor. Dizel araçların "püskürtme mi" vs anlayamadığım pistonları bozulurmuş. O yüzden yüksek devirlede geçiş yaptığımdan ben hiç, 5,9 altını görmedim. Tabii bu 5.9 ise, 40 ile üçüncü vitesle çok uzun gittiğimde düştü. Ayrıca şehir içinde sizler 4.4 filan nasıl düşüyorsunuz? Şehir içi derken İstanbul, Şişli, Mecidiyeköy gibi kalabalık caddeler gibi mi? Daha ferah yerler mi?
Murat demiş ki:Bence markaların akaryakıt satan firmayı tercih etme sebebi tamamen duygusal. :mrgreen: Renault(Fransız)-Total (Fransız) :mrgreen:
Muratcım bende total'i kullandım ama hiç memnun kalmadım...Shell ve Po cidden farkedilir düzeyde daha olumlu etkiler bıraktı bende..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir