Devrim demiş ki:İlk başlarda diğer bazı firmalardan alsam da sonradan Total'de düzene oturttum ve yakıt sarfiyatı veya çekişinden çok memnunum.
Kış aylarındaki son değer 5.3 idi. Şu sıcak aylarda (henüz Haziran'a girdik) 4.9 civarında.
Haklı olabilirsin. Aslında yaptığım yanlış şu; okul çok yakın ve dönüşler kavşaklar var 2-3 tane. Yakın ve az kavşak var gibi ama dur-kalk-hızlan yüzünden değerler 4.7 ile 4.9 arasında değişiyor. Oysa bu kadar yakın mesafe için yürümek daha kârlı gibi...Bahadir demiş ki:...Devrim senin değerler biraz yüksek gibi ya. Benim araç daha 7000'de ama benim şuan için 4.3-4.4 arası değişiyor. Şehir dışı 4.0 bile gördüm yani. Bana biraz fazla gibi geldi.
Ben sana o sırrı vereyim. Yolda, yokuş aşağı yerlerde ve trafik lambasında motoru stop ediyordur... deeermişim... Eskiden öyle yaparlardı da. :mrgreen:Bahadir demiş ki:...Şehir dışı ben kullanınca 4.1lt/100 km. babam kullanınca 3.9 lt./100 km yakıyor(Bu bilgisayar verisi). Ama babamın nasıl yaptığını hala anlamış değilim. Sorduğumda da ölürken söylerim ancak diye espri yapıyor. Herhalde miras olarak bırakacak.:)
Ufuk; 3-4 gün önce yine yakıt bitiyor ikazı aldım. O ikazı duyar duymaz Günlük KM sayacını sıfırladım. Yine 80KM (79.8Km) yol aldım. Total'e gidip, "tam doldurun ama pompa attığı yerde bırakın" dedim. Pompa attığında 53lt.'de idi. Eğer bilgim yanlış değilse, en az 2lt. daha mazot vardı depoda.ufuk5414 demiş ki:devrimi kutluyorum:) 88 km iisin valla.eee nasıl yaptın için rahat mıydı?bence büyük risk...bagajda bidon taşıdın galiba:)
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 29 misafir