impossible demiş ki:bu aralar fix servis paketlerinde indirimler oluyor belki devardır, yetkili servise de danısın derim..
triger ve v kayışı, disk-balata, yağ ve filtrelerin tamamı diyebilirim..
hosta72 demiş ki:arkadaşlar araç 114 binde şuan 120.000 göz kırpıyor artık. en son 60 bin bakımı yapıldı onun dışında yağ değişiminden başka bi işlem yapmadım şimdiye kadar. 120.000 bakımında neler değişecek tahmini maliyeti ne olacak. arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
KAZIMYILMAZ demiş ki:Bende pazar günü yetkili serviste megane 3 dci için bakım yaptırdım. K9K motor üç aşağı beş yukarı parçalar benzer. Araç yaş itibariyle bakıma girdi daha kilometresi gelmemişti.
Triger seti
Alternatör Kayışı
Polen Filtresi
Yağ Filtresi
Mazot Filtresi
Hava Filtresi
Yağ - Yağ değişimi
Fren hidroliği değişimi (Komple sistem boşaltıldı, yeni hidrolik sıvı koyuldu.)
Ön fren balataları değişti. (Arkalar iyi durumda dediler... Diskleri bir sonraki balata değişiminde değiştiririz dediler.)
Carbon clean yapıldı (50 dakika sürdü.)
(Tüm parçalar orjinal motrio filan değil) (Motor yağı ve hidrolik sıvıyı ben götürdüm.)
Rot balans yapılacaktı sağ ön jant eğri olduğu için o düzeltildikten sonra yapılsın dedi usta, Pazar günü tornacı kapalı olduğundan bu hafta içi bir gün gideceğim onarım için.
Toplam tüm işlemler için 720TL world karta 6 taksit yaptılar. 3 yaş araçlar için nisan sonuna kadar %25 indirim varmış bilginize.
Filtreler değiştiği için mi yoksa carbon clean yüzünden mi bilemiyorum ama bakımdan sonra araba acaip canlandı. ilk 3 viteste asr devreye girer oldu :)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir