omeralemdar demiş ki:cam otomatiği ve camda esneme sesi bitişte <metin gerçi cam suyunu önermişti>birde arkadaşlar söylemişti arka cam 1cm kendiliginden açılıyor diye bizim araçlardaki cam kronik sebepleri bunlar her halde
BİLĞİ PAYLAŞIMI İÇİN TEŞEKKÜRLER :roll:
Evet benim camlar da iniyor. O "bacak değme" olasılığına karşın, cam kolunu arkaya bakar şeklinde konumlandırdım. Önce, şu döşeme konusunda araç yönüne çevirmiştim ama sonradan geriye doğru bıraktım (cam tam kapalı durumda). Ama bence, dediğin gibi bozuk yol sarsıntısından sanırım...Bahadir demiş ki:...Bizim arka camlar bazen o şekilde biraz aşağı iniyor... ...Arka taraftan inen kişinin bacaklar felan değiyor gibi geliyor bana... ...Şu osram'ın yapıştırmalı ledli ışıklarından aldım. İşim olunca dokunuyorum yanıyor, dokunuyorum sönüyor. 3 ince pille 100 saat çalışıyor...
Devrim demiş ki:Tamam canım, manuel kollar dursun ama yukarıya otomatiğini de yapsınlar. :mrgreen:DOGAN demiş ki:...araç suya düştüğünde muhtemel bir elektrik arızası ile camlar kilitlenip içerde kalmayalım diye...!...
Devrim demiş ki:Evet benim camlar da iniyor. O "bacak değme" olasılığına karşın, cam kolunu arkaya bakar şeklinde konumlandırdım. Önce, şu döşeme konusunda araç yönüne çevirmiştim ama sonradan geriye doğru bıraktım (cam tam kapalı durumda). Ama bence, dediğin gibi bozuk yol sarsıntısından sanırım...Bahadir demiş ki:...Bizim arka camlar bazen o şekilde biraz aşağı iniyor... ...Arka taraftan inen kişinin bacaklar felan değiyor gibi geliyor bana... ...Şu osram'ın yapıştırmalı ledli ışıklarından aldım. İşim olunca dokunuyorum yanıyor, dokunuyorum sönüyor. 3 ince pille 100 saat çalışıyor...
Diğer led konusunda da çok haklısın. Gündüz vakti pek ihtiyaç olmuyor lambaya. Hem toprido hem bagaj için. Gerekli olduğunda dokunmak güzel oluyor. Ben de aldım iki tane, bagaja ve torpidoya. Çok kullanışlı.
Ve 100 saat dedin, doğrudur. Bir cuma akşamı alışveriş yaptık. Araçtan son eşyaları eşim aldı ve bagaj led'ini açık unutmuş. Bunu pazartesi akşam farkettim. Ama halâ yanıyordu. Hatta bugün bile aynı şiddette çalışıyor. :)
MaYuCeL demiş ki:Benim aracın arkasına kimse oturmaz. biz iki kişiyiz ( en fazla 2 kişi, genelde aracı tek kullanıyoruz ), arka kapıyı hiç açmıyoruz desek yeridir ama nedense camı ara sıra iniyor.
KAZIMYILMAZ demiş ki:MaYuCeL demiş ki:Benim aracın arkasına kimse oturmaz. biz iki kişiyiz ( en fazla 2 kişi, genelde aracı tek kullanıyoruz ), arka kapıyı hiç açmıyoruz desek yeridir ama nedense camı ara sıra iniyor.
Kordon'da gezerken bende de oluyordu. (Kordon'un yolu taşlı olduğundan...)
Kapı kolunun topuzu aşağı bakacak şekilde takınca bir daha problem yaşamadım. Dene istersen sende.
onurksk demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:MaYuCeL demiş ki:Benim aracın arkasına kimse oturmaz. biz iki kişiyiz ( en fazla 2 kişi, genelde aracı tek kullanıyoruz ), arka kapıyı hiç açmıyoruz desek yeridir ama nedense camı ara sıra iniyor.
Kordon'da gezerken bende de oluyordu. (Kordon'un yolu taşlı olduğundan...)
Kapı kolunun topuzu aşağı bakacak şekilde takınca bir daha problem yaşamadım. Dene istersen sende.
Yaz akşamı ortam cıvıl cıvıl,sisler açık,arka fonda güzel club bi müzik,ağır ağır takılma modu diyosun kordonda :beer:
MaYuCeL demiş ki:Benim aracın arkasına kimse oturmaz. biz iki kişiyiz ( en fazla 2 kişi, genelde aracı tek kullanıyoruz ), arka kapıyı hiç açmıyoruz desek yeridir ama nedense camı ara sıra iniyor.
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 12 misafir