ararat35 demiş ki:arkadaşlar dün 2000 model 1,4 clio symbol(ruhsatta yazıyor ama arabanın arkasında yazmıyor anlamış değilim) olan ilk aracımı aldım bir kaç sorum olacak
1. bunun bagaj açma düğmesi aracın için de var mı ben mı bulamadım anahtarla açıyorum
2. uzakdan kumanda tipi çok dandik bu kumandayı ucuza kopyalaycağım unıverasal bir kuman da var mı
3.araç dakı radyo orjinal değil ama çok yeni tek sıkıntı bluetooth değil ve direksiyon dakı kısayol düğmeleri çalışmıyor sizden ucuz ve tuşların da çalıştığı ucuz bir teyp önerisi istiyorum
Clio Symbollerin, modelleri arkasında yazmaz, sağ ve sol çamurluk da yazar.
1Symboller de hatta Renaultun çoğu modelin de bagaj kapağı içeriden açılmaz, anahtarla veya düğmeyle açılır.
2 Ucuza kopyalayacağınız, bir çok anahtar internette satılıyor, küçük bir aramayla rahatlıkla bulabilirsiniz.
3 Aracın kontrol düğmeleriyle uyumlu teyp bir kaç model vardı ama artık üretilmiyor, zor bulursunuz, bluetooth neden istiyorsunuz bilmiyorum ama, eğer aracınızda aux kablo girişleri varsa, aux dan mp3 ve bluetooth la görüşme yapabileceğiniz FM transmitterlar var, ben geçen sene 60 TL ye aldım gayet işimi görüyor.