teyp sorunu (kendiliğinden kapanıp açılıyor)

Araçlarımızın tüm elektrik ve elektronik donanım ve aksamlarıyla ilgili konular.

teyp sorunu (kendiliğinden kapanıp açılıyor)

İleti naciatay » 06 Ağustos 2014 22:12

Herkeze merhaba. Aracım clio3 2010 model. Arkadaşlar teyp'im kendiliğinden kapanıyor. Arabaya biniyorum teypi açıyorum belli bir zaman geçtikten sonra teyp kendini kapayıyor ekranda "wait" (bekleyin) yazısı çıkıyor. Kendi kendine tekrar geliyor sesi kısık bir şekilde. Sonra tekrar yapıyor. Ve dinledikçe sıklığı artıyor. Araç yolda giderken de yapıyor bunu dururkende fark yok. Teypi değiştirmek istemiyorum orjinal olmasını istiyorum. Ne yapmam gerekir. Çıkma orjinalmi aliyim devrelerinimi temizletiyim karar veremedim. Size soriyim dedim başına gelen bilgisi olan varsa cvp bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
naciatay
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 85bg
Kilometre: 117000
Yakıt: opet
Lastik Markası: bidgestone potenza
İsim ve Şehir: istanbul

Re: teyp sorunu (kendiliğinden kapanıp açılıyor)

İleti Devrim » 01 Eylül 2014 23:02

Ben ilk defa böyle bir problem okudum. Sıcaktan olabilir diye düşünüyorum. Yine de bir servise gösterseniz bir kaç dakikanızı alır sanırım.
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

Re: teyp sorunu (kendiliğinden kapanıp açılıyor)

İleti Burock » 03 Eylül 2014 21:37

Eski nesil yani faz 1 lerde böyle bir sorun duymuştum. Faz 2ler için hiç duymamıştım, ısınmadan kaynaklı olsa önce sesi kısmaya başlar sonra kapanır. Donanımsal bir sorun olabilir. Hazır bozulmuşken USB girişli bir normal teyp alsanız çok daha iyi olacaktır. ;)
Burock
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: ClioIII Executive
Motor Tipi & Gücü: 1.4 16v
Kilometre: 0
Yakıt: Shell
Lastik Markası: Brigstone
İsim ve Şehir: Brk

Elektrik & Elektronik

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 168 misafir