şamandıra

Araçlarımızın tüm elektrik ve elektronik donanım ve aksamlarıyla ilgili konular.

şamandıra

İleti ozelturk » 09 Şubat 2015 21:14

Depoyu doldurdum çeyreğini harcadım ve ertesi gün arabayı çalıştırdığımda depo tekrar full olarak görünüyor ve yakıtı harcarken full depodan eksiliyor. Yani ilk çeyrek harcamam görünmüyor. Henüz Yakıt almadım .Bu konuda bilgi paylaşabilecek arkadaş varmı ?
ozelturk
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1,5DCİ
Kilometre: 50000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Michelin
İsim ve Şehir: ali izmir

Re: şamandıra

İleti todor74 » 22 Temmuz 2015 07:41

hocam merhaba, sorun nedir öğrenebildiniz mi?
bu sabah aracımla giderken birden stop eder gibi oldu, tüm ışıklar ilk kontak açılması gibi yandı,direksiyon hidroliği kapandı ve sertleşti, hemen durdum, kontağı açıp kapattım ve düzelip tekrar çalışmaya başladı. yanlız yarımdan biraz fazla olan depom bir anda full olarak göstermeye başladı. kaç defa kapattım açtım değişen birşey olmadı. acaba dedim sizinkiyle benzer bir sorun mu? o yüzden merak ettim, çözdünüz mü? sorun belli oldu mu? diye.
todor74
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

Motor Tipi & Gücü: 1.5dci
Kilometre: 0
Yakıt: Shell Eurodiesel
İsim ve Şehir: tolga ankara

Re: şamandıra

İleti todor74 » 23 Temmuz 2015 14:28

bende ki sorunun çözümünü yazayım belki birinin işine yarar.
sorun daha önce aküyü değiştirdiğimde aküyü takan elemanın salaklığındanmış.
aküyü değiştirdikten sonra kutup başlarını adam gibi sıkıştırmadığı için akü temassızlık yapıyormuş bu yüzden elektrik kesilmesi yaşıyormuşum. mazot göstergesinin saçmalığının bundan olduğunu söyledi usta. sıkıştırdı, resetledi. düzeldi..
todor74
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

Motor Tipi & Gücü: 1.5dci
Kilometre: 0
Yakıt: Shell Eurodiesel
İsim ve Şehir: tolga ankara

Elektrik & Elektronik

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 181 misafir