Devrim demiş ki:Aslında bazı üreticiler bu tip korumalar için meatali bıraktı diye biliyorum.
Renault da artık yakıt deposunu ve korumaları metal yapmıyor. Olası ciddi kazalarda metal sürtünmelerinden kıvılcımın önüne geçebilmek için küçük ama basit bir önlem. Eğer bizim araçlarda kullanılan güçlendirilmiş plastiği iyi önizlediysem, metale tercih ederim çünkü metal plakaya bir şeyin darbetmesi sonucunda yamulacak ve göçecektir. Plastiğin toleransı daha fazla.
Neyse yine de eğer çok arzu edilirse sanayi de ölçülüp yapılabilir, çok zor bir şey olmasa gerek.
mcagriunal demiş ki: Hele bir tanesinde yüksek bir kaldırımdan inmeye çalışırken araç resmen betona oturmuştu.
BAKIM demiş ki:Bildiğim kadarıyla clio3 lerde metal koruma yok ,Karter koruması plastik ben plastik korumanın aynısını Balıkesirde yaptırmak istemiştim iki aşamada yapılabiliyor önce preste basmak gerekiyormuş sonra bazı yerlerini kaynak yapmak şartıyla olabileceğini şöylemişlerdi fakat fiyat olarak orijinalini geçiyor bu yüzden servisten yenisini alıp taktırdım
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 91 misafir