Devrim demiş ki:Yok Şafak hocam, bozuk değil. 8-) Selektör için far kolunu 1-2 mm. çekmek yeterli.
Murat'ın dediği gibi alışmak kısa zaman alıyor o kadar. Sol el direksiyondayken orta veya yüzük parmağıyla kolu hafifçe çekmek yeterlidir. Daha fazla çekersek switch sebebiyle kol diğer tarafa geçip daimi uzun mod'da kalıyor. (Eskiden daktilolarda da vardı bu sistem (shit tuşu gibi), halâ var mı bilmem...) Bu yüzden -Orkun-, selektör için kolu iki kere çekmeye gerek yok.
Aslında "bazen" diğer bir sürücüye sinirlendiğimde selektör yapacağım diye uzunda takılıveriyor kol. :mrgreen: Bazen peşpeşe 8-10 kez(!) selektör yapıyorum o sinir katsayısıyla! :) O esnada takılı kalıyor bazen. :mrgreen: Valla bi gün patlatıcam farı ya, hayırlısı. :D
:mrgreen:Devrim demiş ki: Valla bi gün patlatıcam farı ya, hayırlısı. :D
Aracımdaki teybin ön yüzünde soyulmalar meydana geldi. Trabzon da ki yetkili servisle görüştüm, yetkili kişi bu arızayı genel müdürlük kullanıcı hatası olarak kabul ettiğini bildirdi, ben aracımdaki ön konsol için sadece ve sadece sünger kullanıyorum.
17.10.2008 asilloo Renault, şikayeti Trabzon Koçmak Yetkili servise yönlendirdi, kendileriyle telefonla görüştüm, 15.10.2008 tarihinde bir servis ziyareti gerçekleşti. Aracımı önce müşteri departmanına teslim ettim daha sonra bilir kişi aracımı inceledi, inceleme de yetkili kişi bana bir takım sorular yönetti aynen aktarıyorum; Soru 1: Bu araçta ne kullandınız, Cevap: Ön kolsolu temizlemek için sadece sünger, Soru 2: Dikiz aynasına her hangi bir koku aparatı taktınız mı?, Cevap: Hayır, Soru 3: Glade oto parfüm türünden kullandınız mı?, Cevap:Hayır, Soru4: Araçta her hangi bir koku kullandınız mı?, Cevap: Evet, ben aracı yıkadıktan sonra aracın alt taraflarında (paspas bölgelerinde) yıkadıktan sonra sıkıyorum, Aldığım yanıt: "Bu kullandığınız kokudan dolayı bu arıza oldu",
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 194 misafir