Alper demiş ki:Arkadaşım ben üç defa ön balataları değiştirdim ve hiç böyle bir ses gelmedi hepside orjinal idi acaba senin balataların bitme sevyesinde olmasınlar bilirsin önler çabuk biter ve balata varmış gibi gözüksede oradaki malzeme sertleşiyor ve ses yapıyormuş diye söylenmişti bana serviste ne kadar doğru bilemem tabii. İlk balatalarımı bir salak yüzünden değiştirdim kazıkladılar yani ama neyse
Alper demiş ki:Yamur yağdı için diskler paslanıyor gibi olmakta acaba ondan dolayı ses yapar hafiften 2 defa adam gibi basınca o pislik gitmekte. Acaba bu olabilirmi senin sorunun istersen bi servise danış daha net soylerler hemde test ederler. Ama bazı şeyleri kafayı takıyoruz ses olmasada varmıs gibi oluyoruz fazla takma kafana diyecem.
Alper demiş ki:Kalkıyor ama tam kalkmıyor deterjan ile temizlemek lazım veya jant temizleme spreyleriyle
Murat demiş ki:Diablo demiş ki:Alper demiş ki:Kalkıyor ama tam kalkmıyor deterjan ile temizlemek lazım veya jant temizleme spreyleriyle
Bendekiler jaghan jant kapağı olduğu için kirlensede farketmiyor 4 lü set 13 TL görüntüyü çok bozarsa değiştiriyorum.Sağolsun kardeşim park ederken kaldırımlara çıktığı için zaten hep çiziliyor :evil: :evil: :evil: :evil: yıkanırkende basınçlı suyu yiyince başlıyor soyulmaya bende 4 ünü birden değiştiriyorum.Bu değiştirdeklerim 3. parti oldu kardeşe park etmeyi öğretmek lazım :lol: :lol: :lol: :lol:
Orjinal ? & Yansanayi ?
Yani orjinal olan jant kapakları 25 tl miydi neydi tanesi.Yan sanayi olma fikri yıkanınca soyulmasından çıktı :geek:
Devrim demiş ki:Ah tabi abi, orjinal olmaması lazım. Ben (nihayetinde plastik olan) Taranis jant kapaklarını alacağım göya ne zamandır; 44TL dediler serviste.
Düşünsenize, 4 adet alsam 170TL para. Jant kapağı... Öh bee...
ozhan333 demiş ki:Devrim Bey ilginize çok teşekkür ederim...Ordu veya Niksara yolunuz düşerse beklerim...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir