burak120320 demiş ki:Leon_01 demiş ki:aksine michelin yumuşak bi lastik olduğu için ses az olur ama türkiye yolları için pek elverişli değil çok çabuk aşınır dış taraflara doğru ufalanmalar başlar bi süre sonra.açıkçası tam bi otoban lastiğidir.turanza biraz daha sert, özellikle yaş zeminde daha güvenli, türkiye şartlarına biraz daha uygun bi lastiktir. avrupadaki gibi kaliteli yollarda kullanacak olsam michelini düşünürdüm, ama şu ank tercihim turanza.ayrıca continental de iyi bi alternatif
Ses konusunda sana katılıyorum michelin yumuşak yapılı bi lastik olduğu için daha sessiz ve daha konforlu, ama çabuk aşındığı konusuna kesinlikle katılmıyorum bir önceki aracıma michelin energy almıştım 35bin km yol yaptım ve arabamı satarken hala iyi denilebilecek durumdaydılar, güvenlik konusundada herhangi bir sıkıntı yaşatmadı bana, eski aracım clio2 abs'siz olmasına rağmen hiç korkutucu şekilde kaydığımı hatırlamıyorum, turanza hiç kullanmadım sayılır clio3 aldığımda üzerinde turanzalar vardı fabrika çıkışı ama 45bin km idi, o yüzden kıyas yapmam pek mümkün olmadı.
geçen ay 4 adet michelin enery saver'ı 620tl ye aldım. (185*65*15)
ByOnder demiş ki:yani marka çok mühim değil 110 ila 130 tl civarı ürünlerle kıyaslanmalı bridgestone yada michelin le değil yani nebilim dunlop kumho petlas continantel vs yani fiyat bazında bakıyorum ben olaya.
predatore demiş ki:Leon_01 demiş ki:predatore demiş ki:cevaplar için teşekkürler
bende bikaç gündür bakıyorum.
genelde fiyat 150-180 arası değişiyor.
dunlop sp1 120 TL buldum. fakat biraz daha iyi olsun diye bilindik markalara yöneldim
pirellide kampanya varmış. normalde 150 tl şimdi 125 TL
fakat "Leon_01" pirelli iyi değil demiş. biraz daha bakacağım.
bu arada turanzalar 180 TL civarında
pirelli alacağınıza dunlop alın
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.
"Leon_01" sana da ayrıca teşekkürler.
pirelliden vazgeçtim. hiç iyi diyen çıkmadı aklın yolu bir :)
diğer seçenekleri inceleyeyim biraz
predatore demiş ki:saolun arkadaşlar sayenizde lastikler konusunda baya bi şey öğrendim :)
185 60 15 için
155 TL ye Continental 84 H buldum. muhtemelen bundan alacağım.
Leon_01 demiş ki:predatore demiş ki:saolun arkadaşlar sayenizde lastikler konusunda baya bi şey öğrendim :)
185 60 15 için
155 TL ye Continental 84 H buldum. muhtemelen bundan alacağım.
premium contact 2'dir muhtemelen, turanza için fiyat aldınız mı
Leon_01 demiş ki:180 bütçeni çok zorlamicaksa turanza al bence. pazarlıkla biraz daha düşer belki fiyat
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir