Yaylardan gayet memnunum. Tavsiye ediyorum. Teflon sıyrılıyor ve sorun çıkarıyor, yanma riski var.
Önce Sika'nın özel bir kauçuğunu da denedim frenlerde çok sıkıntı yaşadım. Sıcağa dayanıklı değilmiş.
aliozturk74 demiş ki:O koyulan yaylar araca bir miktar fren yaptırır haberiniz olsun, özellikle de yay çok uzun(sıkı )ise.Yaylar kısa(gevşek) olursa da bir işe yaramaz. En iyisi yapışkanlı balata kullanmak ya da pimlere ince bir o-ring yaptırmak.
karambol81 demiş ki:aliozturk74 demiş ki:O koyulan yaylar araca bir miktar fren yaptırır haberiniz olsun, özellikle de yay çok uzun(sıkı )ise.Yaylar kısa(gevşek) olursa da bir işe yaramaz. En iyisi yapışkanlı balata kullanmak ya da pimlere ince bir o-ring yaptırmak.
Ben de bugun o-ring yaptirdim.bakalim uzun sure gider insallah.
Teflon bir ise yaramadi.yaklasik 10.000 km bile gitmedi.
O-ring icin her bir kaliper pimine 2 adet toplamda 8 adet yapildi. Yani simit seklinde 2serli kanal acilip uzeri lastik conta ile kaplaniyor.sonra da greslenip takiliyilor.
Lastik conta 8 tane 5tl.
Kanal actirma 20 tl.
Bir de iscilik veriyorsunuz.
karambol81 demiş ki:aliozturk74 demiş ki:O koyulan yaylar araca bir miktar fren yaptırır haberiniz olsun, özellikle de yay çok uzun(sıkı )ise.Yaylar kısa(gevşek) olursa da bir işe yaramaz. En iyisi yapışkanlı balata kullanmak ya da pimlere ince bir o-ring yaptırmak.
O-ring icin her bir kaliper pimine 2 adet toplamda 8 adet yapildi. Yani simit seklinde 2serli kanal acilip uzeri lastik conta ile kaplaniyor.sonra da greslenip takiliyilor.
Lastik conta 8 tane 5tl.
Kanal actirma 20 tl.
ipcm demiş ki:karambol81 demiş ki:aliozturk74 demiş ki:O koyulan yaylar araca bir miktar fren yaptırır haberiniz olsun, özellikle de yay çok uzun(sıkı )ise.Yaylar kısa(gevşek) olursa da bir işe yaramaz. En iyisi yapışkanlı balata kullanmak ya da pimlere ince bir o-ring yaptırmak.
Lastik conta 8 tane 5tl.
Kanal actirma 20 tl.
Nasıl hocam memnun musun o-ring uygulamasından? bi de kullandığın o-ring standart ölçüsünü yazabilir misin?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir