omeralemdar demiş ki:arkadaşlar LASTİK deyince benim aklıma tek bir kardeşim gelir ENDER ondan daha iyi kimse bilemez lastik konusunda ondan degerli bilgilerini rica ediyorum birde benim araç fabrikadan öyle geldi <bridgestone 165*65*15> sizlerinde ölçüler öylemi yoksa <185*> olmalıydı...
omeralemdar demiş ki:benimde km 34 binde geçen muayne <tüv> oldum diş derinligi 7,1mm ölçtüler her halde bu beni 40 bine taşır ileride degiştirmeyi düşünüyorum...aslında ben hemen degiştirmeyi düşünüyorum ama çevremdeki arkadaşlar daha yepyeni ne degiştirmesi deiklerinden kararsızım
Ben bu konuyla ilgili bir yazı hazırlıyorum arkadaşlar. Çünkü bu aralar biraz kafa yordum. Eh dedim hepsini toparlayayım da koyayım forum'a diyorum...msaltik demiş ki:...Bunun yanında ilk sayfada bi arkadaş lastiğin üretim tarihini bilebilir miyiz diye sormuş. Lastik üzerindeki tüm sayıların harflerin bi anlamı var...
Devrim demiş ki:Ben bu konuyla ilgili bir yazı hazırlıyorum arkadaşlar. Çünkü bu aralar biraz kafa yordum. Eh dedim hepsini toparlayayım da koyayım forum'a diyorum...msaltik demiş ki:...Bunun yanında ilk sayfada bi arkadaş lastiğin üretim tarihini bilebilir miyiz diye sormuş. Lastik üzerindeki tüm sayıların harflerin bi anlamı var...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir