ozlumurat demiş ki:ÖNLERE 2 ADET TAKTIRSAM YETERLİ OLURMU.
virajda arabanın ön tarafı yol tutuyor arka salıyor kendini yada fren yaptığında arka yine sağa sola kaçıyor ..
Özkan Bey; 4 ileti yukarıda Murat da sordu aynı soruyu ve Erhan Bey de cevap vermişti zaten.cleaner_oz demiş ki:BU KAR LASTİKLERİNİ SADECE ÖNLERE TAKSAK OLMAZMI ARKALARA NE GEREK VAR
bahadix demiş ki:iddia ediyorum bridgestone üstüne lastik yoktur...yazlığıda kışlığıda 1o numaradır...kardeşim eşşek gibi gitmiş 740 tl bayılıp michelin alpin almış....arkadaşlar bana güvenin tereddüt bile etmeden brigstone alın....hoca demişti dersiniz
oguz1 demiş ki:kardeşimin 2006 albeası var, araştırdıktan sonra lassa almaya karar verdi.
Denemelerinde bende araç içindeydim, kuru yolda gider gibi gidiyor el deymemiş karda ve buzda, bu arada sürat te yaptık ama kayma yoktu.
Bende düşünüyorum ama şu aralar alacakm durumum yok, alırsam lassa snovvey alırdım. Fiyatı araştırın yeni üretilmiş ve fiyat uygun yer bulurdum.
Ankaradan alacak varsa yer söyleyebilirim.
burak120320 demiş ki:birkaçgün önce kazımkarabekir caddesindeki lassa bayii 130 tl fiyat vermişti tanesine..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir