batuavran demiş ki:ipcm demiş ki:batuavran demiş ki:ipcm demiş ki:krank demiş ki:Hafif yağmur çiselese bile ABS hemen devreye giriyor.Sanırım dunlop sp sport lardan kaynaklanıyor.
normalde fren gücü çok iyi olan bir araç clio fakat o dunlop SP sportu hemen söküp atın.
Çok dandik gelse de ben motrio kullanıyorum (servis tavsiyesi) öğrendiğim kadarıyla Conti yan sanayisi gibi dediler, ona güvenerek aldım.
Şu anda 20.000 i geçti ve gayet memnunum.
goodyear, Lassa, Bridgestone, Continental ve Motrio kullandım en berbatı da servisin taktığı 70 TL değerindeki Motrio,2. sırada 100 tl değerindeki lassa atraca? idi. 3.goodyear GT2 dir.
bridgestone'B330, Conti eco3 110 tl olduğu dönemde.
Yahu şu Goodyear dan ben de memnun kalmadım. Megane'da Eagle NCT5 vardı fabrika çıkışı. 1 yıl sonra oyuncak araba lastiği gibi beton oldu :evil: . Motrio sizde ne tepki verdi bilemem ama Continental Eco Contact2 kullanmıştım Megane'da ondan çok ama çok memnundum. Zaten Motrio Conti fab. yapılıyor diyince aldım halen de memnunum.
motrio conti. üretiyo diyorlar ama contin. yetkili satıcısının bundan haberi yoktu ... herkes farklı lastik markasından hoşlanıyor .... ben şahsen continental veya brıdgestone lastiklerinden vazgeçmem( orta ve üst kalite serileri )
Ben etiketini gördüm diye hatırlıyorum ama iddia etmiyorum. Conti fab. üretilmiş olması beni cezbeden nokta oldu, gerçekten lastikte Coninental gibi kaliteli firmalar tercih sebebim olduğu ve aynı kaliteye sahip olacağına inandığım için aldım. Tabii bi de o ara biraz züğürt olduğum için.
Geçen de faturasını buldum, Fiyatı 120 tl imiş, 70 tl çok düşük geldi bana.