güle güle binin.
7bin'de ışık yanması 1 yılı geçtiği için mi? zaman ayarı mı var?
bir de lastik ebatı değiştirdiğimizde beyinden ayar yapmak gibi bir şey olduğunu ilk kez duydum. bunu benim de yaptırmam gerek öyleyse.

BAKIM demiş ki:Arkadaşlar bir aydır yağ değişim lambası yanıyordu bugün yağ değiştirmeye karar verdim 7000 Km. yol yapmışım Yetkili servis ; 4 kğ elf yağ,yağ filtresi,hava filtresi ve polen filtresi değişimi için 250.00 TL fiyat istedi aynı işlemi özel serviste yine orjinal parçalarla 160.00 TL ya değiştirdim ayrıca lastiklerimi 165x65x15 ten 185x60x15 e dönüştüreceğimden aracın beyninden de istenilen ebata çevirdiler
Yağ : 80.00 TL.
Yağ filtresi : 10.00 TL.
Hava filtresi : 35.00 TL.
Polen filtres. : 35.00 TL. bunlar orjinal parça fiyatları eğer orjinal istemezsen 100.00 TL.ye olur dediler.
Tüm forum arkadaşlara iyi akşamlar diliyorum.

Sani demiş ki:Aracın yazılımından doğru lastik ölçüsünü girmeniz lazım. Yapmazsanız kadran hızınız değişecek, yapılan km'de farklılıklar olacaktır.
Yağ ışığı yanması 11. ayda oluyor.

caps demiş ki:BAKIM demiş ki:Arkadaşlar bir aydır yağ değişim lambası yanıyordu bugün yağ değiştirmeye karar verdim 7000 Km. yol yapmışım Yetkili servis ; 4 kğ elf yağ,yağ filtresi,hava filtresi ve polen filtresi değişimi için 250.00 TL fiyat istedi aynı işlemi özel serviste yine orjinal parçalarla 160.00 TL ya değiştirdim ayrıca lastiklerimi 165x65x15 ten 185x60x15 e dönüştüreceğimden aracın beyninden de istenilen ebata çevirdiler
Yağ : 80.00 TL.
Yağ filtresi : 10.00 TL.
Hava filtresi : 35.00 TL.
Polen filtres. : 35.00 TL. bunlar orjinal parça fiyatları eğer orjinal istemezsen 100.00 TL.ye olur dediler.
Tüm forum arkadaşlara iyi akşamlar diliyorum.
(lastiklerimi 165x65x15 ten 185x60x15 e dönüştüreceğimden aracın beyninden de istenilen ebata çevirdiler) beyninden derken anlamadım beyninden neyi degiştirdigini ?

ByOnder demiş ki:Hocam bu dış ısı göstergesi hakkında daha detaylı bilgi paylaşabilirmisiniz aracınız auth. modelimi her araca uygulanabiliyormu ve uygulamadan sonra bilgiyi hangi ekranndan ne şekilde alıyorsunuz.

türkay33 demiş ki:BAKIM Arkadaşım size sunulan fiyatların aynısı da Mersin'de bana sunuldu.Yani Özel servis 165 TL,Yetkili servis 300TL istedi.Ben Yetkili serviste bakımını yaptırdım.Sizin yaptırdıklarınıza ilaveten Yakıt sistem temizleyicisi de eklendi.300 TL verdim,ayrıca Park sensörü hediye ettiler...Kazasız sürüşler diliyorum...

diplomali_amele demiş ki:bakım konu için teşekkür ederim aydınlatmaların içinde ^^sanki servis personeli gibi anlatımın çok hoş olmuş
güzel bir nokta paylaştın bizle...
SAĞOL

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 374 misafir