baybilir demiş ki:arkadaşlar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Aracım 2007 model bizim araçların hava filtrelerinin kapağında kapağı çevreleyen lastik var mı yok mu acaba. Hava filterisinin kapağı tam oturmadığı için hava alıyor bu durmu nasıl çözerim?
karambol81 demiş ki:karambol81 demiş ki:karambol81 demiş ki:baybilir demiş ki:arkadaşlar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Aracım 2007 model bizim araçların hava filtrelerinin kapağında kapağı çevreleyen lastik var mı yok mu acaba. Hava filterisinin kapağı tam oturmadığı için hava alıyor bu durmu nasıl çözerim?
Çok önce yazılmış ama bende de aynı sorun var.Benim de tırnağın biri 2.el aldığımdan beri kırıktı.
* Kenarına pvc pencere kapı lastikerinin kenarına yapıştırılan 2-3 tl lik yapışkanlı lastiklerinden çeksek nasıl olur acaba ?
* Kırık olan bölüme de vida atsak?[/quote
Arkadaşlar,Aklıma daha farklı bir yol geldi.
Benim hava filiresi kutusu kırık.Kırık olan tarafa maket bıçağı ile siyah cırcırın geçeceği kadar keseceğim.Aynı ölçüde kapağı da kesip cırcır ile sıkarsam sorun ortadan kalkacak diye tahmin ediyorum.
<Olumlu sonuç alırsam buradan yazarım.
Pazar günü hava filitresinin hava alma durumunu hallettim.
*Filitre kutusunun kırık kısmını tornavida ile deldim.Aynı şekilde kapak kısmını da cırcırı karşılayacak şekilde deldim.
Pense yardımıyla sıktım.iyi forumlar
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir