Murat demiş ki:Doğan'cım paylaşımın için teşekkür ederim.
Sezgin hatırlarsan benden birkaç gün önce gidip bu kolçağa bakmamı istemiştin.Senin tariflere göre benim gittiğim yer Citroen Avcar oto'nun 50 metre aşağısındaki aksesuarcıydı :mrgreen: Yani yanlış yere gidip bakmışım :mrgreen:
Acaba biz bu kolçak'dan 5-10 arkadaş toplanıp toptan alsak nekadar ücret taleb edilir :mrgreen: Sanırım gidip sormak bana düşecek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Murat demiş ki:Doğan'cım paylaşımın için teşekkür ederim.
Sezgin hatırlarsan benden birkaç gün önce gidip bu kolçağa bakmamı istemiştin.Senin tariflere göre benim gittiğim yer Citroen Avcar oto'nun 50 metre aşağısındaki aksesuarcıydı :mrgreen: Yani yanlış yere gidip bakmışım :mrgreen:
Acaba biz bu kolçak'dan 5-10 arkadaş toplanıp toptan alsak nekadar ücret taleb edilir :mrgreen: Sanırım gidip sormak bana düşecek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SAFAK SAHIN demiş ki:Doğancım gerçekten çok hoş görünüyor.Ben ilk kez gördüm bunu.Önceki forumda kaçırmışım.
vipsezgin demiş ki:dogan abı kolcagını kaca satıyon :) ben alıyım senınkını
vipsezgin demiş ki:akcemı :?: bende akce yokkı dogan abıcım ınsallah senın kolcaktan buluruz dger kolcakların hemen hemen tumune baktım hepsı dandık abıcım ıyı gunlerde kullan abım kolcagını
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir