Güzel bir çalışma olmuş.
Yalnız sormak istediğim bir şey var; zımpara yapmadan direk boya sürsek kötü mü olur?
Devrim demiş ki:Arşivimden bu fotoğrafları buldum. Ama bir arkadaşımızın aracı mıydı yoksa ben internetten mi almışım hatırlamıyorum. Örnek olarak işe yarar sanırım...
Aynen öyle. :Dmalatyaspor demiş ki:...ne uğraşıyorduk o günlerde...
Devrim demiş ki:Hem öyle hem de çerçevelerin üzerinde bir desen var. O desenin boya ile güzel görüneceğini hiç sanmıyorum. Güzel görünmesi için oldukça, hem de oldukça ince bir boya atmak lazım. Fakat yine de (yani her koşulda) sıkıntıyla karşılaşacaksınızdır.
Zımpara işin en pis, yorucu ve uzun işçilik isteyen tarafı maalesef. O yüzden şöyle yazın, iş güç yokken yapılacak bir iş bu...
todor74 demiş ki:havalandırma ve çıtalar ok. dediğiniz boyayla yapılır. peki şu iğrenç mavi ön panelden nasıl kurtulacam?
folyo yaptırdım, tutmadı.
boyamaya karar verdim. siyah yapsam radyo ile sırıtacak, metalik gri istemiyorum. radyonun rengi (duman,gri ve açık siyah gibi) tutturmak için o renk koduna ihtiyacım var.
bilen biri var mı? veya farklı bir yol gösterecek...
hangi akla hizmet böyle kötü bir mavi yaparlar anlamıyorum...
ihsan altınordu demiş ki:todor74 demiş ki:havalandırma ve çıtalar ok. dediğiniz boyayla yapılır. peki şu iğrenç mavi ön panelden nasıl kurtulacam?
folyo yaptırdım, tutmadı.
boyamaya karar verdim. siyah yapsam radyo ile sırıtacak, metalik gri istemiyorum. radyonun rengi (duman,gri ve açık siyah gibi) tutturmak için o renk koduna ihtiyacım var.
bilen biri var mı? veya farklı bir yol gösterecek...
hangi akla hizmet böyle kötü bir mavi yaparlar anlamıyorum...
hocam plastidip diye bi malzeme var al onu boya hem sökmenede gerek kalmaz hemde orjinalliğini bozmamış olursun canın sıkılıncada sökersin
todor74 demiş ki:ihsan bey merhaba,
karbon folyo kaplaması tutmadı sanırım piano black folyo da tutmaz. çok kıvrmlı,girintili çıkıntılı olduğu için ilk yapıldığında çok güzel oluyor. fakat bir kaç gün güneşte kaldımı atıyor.
plastip benim de aklıma geldi. satan yere sordum, olabilir ama çok ellenen yerlerde zamanla deforme olur dedi. kullanan var mı acaba?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir