semih89 demiş ki: aynı şekilde uzunlara ayrı olarak xenon takamazsınız. selektör yapıldıgında lamba birden yanmaz.
semih89 demiş ki:Bahsettiğiniz farlarda uzun ve kısa tek bir ampül. bizde ise kısa ve uzunlar ayrı ampüller. Oradaki mantık ışık devamlı yanıyor ,kısa uzun merceğin önüne bir engel koyarak ayarlanıyor. bizim araçlarda uzuna zenon takarsanız o yanıp renk alana kadar zaten 3-5 saniye geçiyor.
emirhanterzi demiş ki:bu farlara neden tek far H4 koymazlar ki böyle şekilden şekile sokarlar anasını satim.cevap için teşekkürler.
burak120320 demiş ki:semih89 demiş ki: aynı şekilde uzunlara ayrı olarak xenon takamazsınız. selektör yapıldıgında lamba birden yanmaz.
Dün yeni Golf'ü inceledim, satış danışmanı donanım sayarken "uzun kısa xenon" demişti. Uzunlara xenon olmadığını duymuştum bende, adam salladımı acaba ya da volkswagen işi çözmüşmüdür :?:
levolution demiş ki:Tamamen şahsi fikrim, xenona bu arabada gerek yok. Farlar zaten çok iyi aydınlatıyor. Önceki 2 arabam optik farli clio2 idi, onlara xenon aldım piyasadaki en ucuz fiyatta 4300k olanından, 120 tl civarında.
emirhanterzi demiş ki:bu farlara neden tek far H4 koymazlar ki böyle şekilden şekile sokarlar anasını satim.cevap için teşekkürler.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir