hasturk demiş ki:Arkadaşlar nolur yardim edin. Araştırmaktan kafayı yedim. Arka camları ön camlar gibi orjinallikte otomatik yapmak istiyorum. 4 cam arac kilitlenlendiginde kendi kapansın. Vede mümkün mü bilmiyorum. Sürücü kapısından 4 cami kumanda edebiliyim. Ne olur bir el atın. Bursa dan yaziyorum.
tefenni15 demiş ki:hasturk demiş ki:Arkadaşlar nolur yardim edin. Araştırmaktan kafayı yedim. Arka camları ön camlar gibi orjinallikte otomatik yapmak istiyorum. 4 cam arac kilitlenlendiginde kendi kapansın. Vede mümkün mü bilmiyorum. Sürücü kapısından 4 cami kumanda edebiliyim. Ne olur bir el atın. Bursa dan yaziyorum.
Mümkün Hocam niye olmasın??? Ancak arka camlara, her araca takılabilen dandik Üniversal cam motorlarından taktıracaksan bence hiç uğraşma bir halta benzemiyorlar hemen bozuluyorlar. O yüzden ya gidip Clio 3 Night&Day gibi versiyonlarında bulunan arka cam motorlarını tam tesisat satın al, ya da çıkmasını bul. Hatta iyi bir elektrikçi bulursan, Hyundai, Fiat gibi araçların arka cam motor ve tesisatının, senin aracına uyup uymadığını öğren, uyarsa bu araçkların cam motorlarıda çok kalitelidir daha iyi olur. Dört camı hep birden kapatıp açmak (Kumandadan) basit bir şey, uygun bir modülle olur zaten, o en basit işlem.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir