mrb arkadaşlar. dün aracı yıkadım ve ön camı silecekleri çalıştırıp sildirmek istedim hiç hareket yok yani çalışmıyor.arka cam sileceği çalışıyor. sigortalarına baktım atık sigorta yok neden olabilir daha önce başına gelen var mı ? yazarsanız sevinirim. teşekkürler.
arabanı yıkadıktan sonra meydana çıktı ise su tahliye kanalı tıkanmış olabilir. tıkanınca silecek motoru maalesef yanıyor. aralık ayında benim de başıma gelmişti. tahliye kanalı tıkandığı için çok yağmur yağdığında silecek motoru iflas etmişt.
tahlıye kanalı tam bır sacmalık hemen tıkanıyor onu arada bır dal parcası yada şiş gibi birşeyle temızlemek lazım ben delıgın ıcıne wd40 da sıktım belkı işe yarar :D
Clio 3 su tahliye kanalları tam bir beceriksizlik ürünü.Ne kadar yaprak çer çöp varsa direk oraya doluyor ve elle temizlenmiyor illa sökmek lazım.Devrim hocamın ayrıntılı konusu var bunun için
silecek motorum o sebeple değişti. 250 lira civarı fıyatı var. eger ondanda. bende once cıkarıp motor dıslıleırını temızledım ettım ama tekrar yaptı bır haftaya. hem de deli gibi yagmur altında kaldım cok tehlikeli. ondan sebepse mutlaka yenıleyın derım.
arkadaşlar silecek motoruna su dolmuş bugün söktürdüm yenisi yarın gelecek 150 tl dediler değiştiriyorum. bilginiz olsun motor böyle durumda çok ısınıyor.
guvence2005 demiş ki:arkadaşlar silecek motoruna su dolmuş bugün söktürdüm yenisi yarın gelecek 150 tl dediler değiştiriyorum. bilginiz olsun motor böyle durumda çok ısınıyor.
Geçmiş olsun. Plaketleri zımparalayıp denediler mi?
benimde geçen yıl başıma geldi yaptırıp kullandım 1 ay sonra yine bozuldu sonra 130tl ye servisten yenisini taktırdım tahliye delikleri tıkandıgı için silecek motoru su alıp oksit yapıp bozulmuş en iyisi yenisini taktırmak 2 yılda garanti veriyorlar.