arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var

İlk Yardım Merkezi. Aracımızla (veya başka bir konu ile) ilgili karşılaştığımız, deyenimlediğimiz problemler, sorunlar. Çözümünü paylaşalım ya da arayalım!

arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var

İleti UUUUUU61 » 09 Şubat 2009 14:40

1.2 16v 2008 clio expression var bende.
sıkıntım şu ki expression pek nadir görüyorum ben etrafta çok tercih edilmiyor gibi bi his oluştu bende
birde benim teyp ve klima konsolu siyah kaplamada bi soyulma oluştu sanki üstteki kaplama naylon çıkıyo herhangi bir darbede almadı, gerçi altından çıkan renk siyah ama servise soracağım. başına böyle bişi gelen var mı.
ogs almamda bir sakınca oluyor mu araba sahibi satarken ogs sini haliyle almıştı iptal filan ettimi bilmiyorum benim almamda bir sıkıntı olurmu.

birde çok oldu biliyorum son soru.
vergi dairesi mtv sorgulamada tahsilatlar kısmında mtv yattığı görünüyor ama mtv sorgulamada hala borç görünüyor. gecikme faizi bile görünüyor.
saygılarımla hoşça kalın...
UUUUUU61
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: istanbul

Re: arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var

İleti fussyGp » 09 Şubat 2009 15:15

mtv vergisini ödediysen sorun yok makbuz elindeyse gidersin işletirsin bu şekilde halledilebilir..
fussyGp
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: GrandePunto
Motor Tipi & Gücü: 1.3 multijet 75 hp
İsim ve Şehir: Şenol-İstanbul

İleti Kenancelik » 09 Şubat 2009 15:19

Murat demiş ki:
UUUUUU61 demiş ki:1.2 16v 2008 clio expression var bende.
sıkıntım şu ki expression pek nadir görüyorum ben etrafta çok tercih edilmiyor gibi bi his oluştu bende
birde benim teyp ve klima konsolu siyah kaplamada bi soyulma oluştu sanki üstteki kaplama naylon çıkıyo herhangi bir darbede almadı, gerçi altından çıkan renk siyah ama servise soracağım. başına böyle bişi gelen var mı.
ogs almamda bir sakınca oluyor mu araba sahibi satarken ogs sini haliyle almıştı iptal filan ettimi bilmiyorum benim almamda bir sıkıntı olurmu.

vergi dairesi mtv sorgulamada tahsilatlar kısmında mtv yattığı görünüyor ama mtv sorgulamada hala borç görünüyor. gecikme faizi bile görünüyor.

Aramıza Hoşgeldin.
''expression'' Biraz daha pahalı bir model olduğundan az görüyosun gönlünü ferah tut...
''teyp ve klima konsolu siyah kaplamada bi soyulma oluştu'' Araç parfümü kullanılmıştır havalandırmaya monte edilmiştir ve hafif döküldüğünden kaplamanın üzerindeki plastik zarar görmüştür.

Extreme çıkmadan önce donanım olarak clio 3 ün orta sınıfı diye biliyorum.(Aut.ile Dinamik arasında) Üretimi devam ediyor mu bilmiyorum ama 2008 yılından itibaren özel seri olarak extreme yi çıkardılar.Hangisini tercih edersiniz diye sorsalar ben kesinlikle Experesion derim.
Kenancelik
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: EXTREME 2009
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16 Valf
İsim ve Şehir: Kenan/OSMANİYE

İleti filip34 » 09 Şubat 2009 15:21

Aracın garantisi devam ediyor mu ? ediyorsa konsol garantiden değişiyor. Vergi olayına gelince internet çok fazla güncel olmuyor..

Konsolun soyulması parfüm veya alkollü bişeyi silmekten oluyor.. Usta abilerimin söylediği gibi..
filip34
TEĞMEN
TEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI
İsim ve Şehir: FERDİ - İSTANBUL

İleti UUUUUU61 » 09 Şubat 2009 15:29

garantisi devam ediyor. bir göstereyim.
expression için yaptığınız yorumlar güzel teşekkürler rahatladım.
konsoldaki soyulma neye benziyor : güneş yanığı derinin soyulması gibi diyebilirz.
bu benim ilk arabam o bakımdan değerli:))
oturup bi temizlik yaptıramadım gerçi ama olsun kirli mirli seviyoruz expressionu
UUUUUU61
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

İleti filip34 » 09 Şubat 2009 16:08

UUUUUU61 demiş ki:garantisi devam ediyor. bir göstereyim.
expression için yaptığınız yorumlar güzel teşekkürler rahatladım.
konsoldaki soyulma neye benziyor : güneş yanığı derinin soyulması gibi diyebilirz.
bu benim ilk arabam o bakımdan değerli:))
oturup bi temizlik yaptıramadım gerçi ama olsun kirli mirli seviyoruz expressionu

Bu arada servise giderken araçta parfüm valan olmasın. Sana parfümden olduğunu söyleyecekler.. Sende kullanmadığını söyle..
filip34
TEĞMEN
TEĞMEN

İleti UUUUUU61 » 09 Şubat 2009 16:16

güzel fikir ama parfüm takılan yer değil ki,
sağ dikmede soyulma var alakasız bi yer o bakımdan servis hiç gık diyemez tek soracağı darbe gelmiş diyebilir.

ön kaputa gelen taşların açtığı ufak darbeler ve boya katlanmaları geldii başınıza bunlar için bi çözüm bvar mı
UUUUUU61
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

İleti filip34 » 09 Şubat 2009 17:25

Soyulan yer tam olarak neresi. Ben yanlış anladım galiba Teyp kısmındaki yerden bahsediyorum.

Ferdi
filip34
TEĞMEN
TEĞMEN

İleti Devrim » 09 Şubat 2009 18:52

Murat demiş ki:...Biz araç içinde konsolda sorun var sandık. Tabii sende aracın dışında demeyince ;)
Yok abi iki ayrı konu o. Teyp yöresi soyulma ve taşların kaputtaki izleri...

UUUUUU61 demiş ki:...ön kaputa gelen taşların açtığı ufak darbeler ve boya katlanmaları geldii başınıza bunlar için bi çözüm bvar mı
Aynısı bende var. Çok diyemem ama az da değil. Şehirlerarası yolculuklarda taş fırlamasın diye yavaş gittiğim hâlde, düşüncesiz bazı varlıkların 140'la yanımdan geçmeleri sonucu oluşan taş izleri... Ayrıca Metro otobüs sürücüsünün de komple mucurlu yolda 100Km/s ile beni sollaması sonucu sol kapıda ve kaputun sol bölümünde oluşan taş izleri... ... Daha anlatmayayım... Plakasını alıp şikayet etmiştim. Ne oldu bilmem...

Servisteki usta, ayna kapakları ve kapı kollarını boyarken hâllederiz onları demişti ama nasıl hâlledecek bilemiyorum...
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti UUUUUU61 » 10 Şubat 2009 08:08

evet yerler biraz karıştı.
ben en yakın zamanda soyulma ile ilgili resim eklicem.

kaputta meydana gelen zedelenmeler taşlardan dolayı ayrı bir konuydu. bu herkesin başına geliyor demekki.

iyi sürüşler iyi günler dostlar...
saygılarımla
UUUUUU61
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

İleti oguz1 » 10 Şubat 2009 10:08

UUUUUU61 demiş ki:1.2 16v 2008 clio expression var bende.

Hiç kafana takma versiyonu bende bal rengi alacaktım iç döşemeyle bütünlük olsun diye. Çevrede görebilirsiniz, dikkatli bakın. :shock:

Soyulma klima düğmelerinin cevresineyse daha önce Adanalı bir arkadaştada (ersin beyaz bir aracı vardı) olmuştu. Garanti devam ediyorsa koşun servise değiştirin.

Parfümde oraya takmayın son pişmanlık fayda vermez. Kapının malzeme gözüne veya vites önüne koyun.

MTV de ise yatırdınız ama 2009 temmuzda orada gözüküyor karıştırmayın. Banka dekontu olduğu müddetçe sorun yok vergi daireleri ilerde sorunu makbuzu gösterince çözüyor.
oguz1
Moderatör
Moderatör

Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 80 bg
Kilometre: 122000
Yakıt: opet
Lastik Markası: tigar-lassa snoways
İsim ve Şehir: Murat İzmir

İleti UUUUUU61 » 10 Şubat 2009 11:00

arkadaşlar tecrübeleriniz maximum derecede yararlı oluyor.
ben bir sonraki buluşmaniza da katılmak istiyorum. inş haberim olur.
benzin kapağında da total yazıyor ama ben bp den alıyorum. akaryakıt tercihi olarak bir yorumunuz varmı?
birde geçen kar yağdığında ön silecekleri kaldırim dedim biri kaldırıldı fakat diğerinin kökü kaputa çarpıyor bu böyle heralde.
2008 clio expression 1.2 a6v. 30.000 de 18.750 ye almıştık fiyat nasıl yorumlarınızı bekliyorum.

iyi günler
UUUUUU61
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

İleti -kadircan- » 10 Şubat 2009 11:50

ogs almanızda problem çıkmaz.hayırlı olsun.
-kadircan-
TEĞMEN
TEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.5dci

İleti Devrim » 13 Şubat 2009 15:31

UUUUUU61 demiş ki:...benzin kapağında da total yazıyor ama ben bp den alıyorum. akaryakıt tercihi olarak bir yorumunuz varmı?
birde geçen kar yağdığında ön silecekleri kaldırim dedim biri kaldırıldı fakat diğerinin kökü kaputa çarpıyor bu böyle heralde.

* Total'den şaşmadım, sorun yok, şehir içi 1 depo kullanımı 900Km civarında geziyor.
* Evet malesef sileceklerden sürücü tarafındaki kaldırılınca kaputa temas ediyor.
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 160 misafir