54serhat54 demiş ki:ARABAYI 0 KM ALDIKTAN 1 HAFTA SONRA FARKETTİMKİ SAĞ CAM SOLA ORANLA YAVAŞ KAPANIYOR... VE BAZI ZAMNLAR 2SAAAAT ONUN KAPANMASINI BEKLEMEK ZORUNDA KALIYORUM O KADAR CAN SIKICIKİİİİİİ....(:(:(:(: SERVİSE GÖTÜRDÜM SÖKTÜLER ,BAKTILAR NE DESİNLER: HİÇ Bİ SORUN YOK.... SONRA TARTIŞTIK FİLAN BU SEFERDE BU ARABALARIN HEPSİİ BÖLE DEDİLER.. SAĞ AĞIR KALKARMIŞ KIZDIM ÇIKTIM SONRA...
ARKADAŞLAR EĞER SİZİNKİLERDE ÖLE DEĞİLSE TEKRAR GİDİCEMM ÖLE OLSA BİLE NEDEN VE NİEEEEEEEEE???
Klasik servis cevabı :D Sizin problem eğer kapanma esnasıda sürtme zorlanma veya sıkışma gibi bir durum yoksa büyük ihtimalle kumanda da ve cam kriko motoruna giden tesisatta problem olabilir.Benzer bir problem yaşayan arkadaşımın aracında da problem bu şekildeydi aracı yıkamaya verdiğinde camı tam kapatmamış adamda farketmeden yıkamaya devam etmiş kumanda bölümü ıslanıp içindeki bileşenler oksitlenmiş.Sorun kumanda da idi iletkenler oksitlendiği için düzgün akım geçmiyordu.Bu durumu cam kapanırken cama zorlamadan hafif bastırınca duruyordu bırakınca tekrar hareket edip kapanıyordu yani motora yeterli akım gitmediği için motor tam gücünde çalışmıyordu yavaş yavaş kapanıp bazende duruyordu tabi problem motorda da olabilir önce bu şekilde deneme yapın.