yutuna demiş ki:Merhaba .
Forumunuzu Donanım Haber forumundan öğrenip üye oldum. Başarılı olmanızı diliyorum. Bir konuda değerli bilgilerinize başvuruyorum. Sıfır aldığım 2008 model Clio HB 1.2 16V BVR aracımda kullanmaya başladıktan bir kaç ay sonra direksiyonun sağa tam çevrilmesi esnasında bir tıkırtı oluşması nedeniyle götürdüğüm servis tarafından, direksiyon kutusu hatası olduğu söylenerek kutu değişti. Bazı serilerde benzer sorunların olduğu da ifade edildi. Değiştrildikten sonra 2-3 bin km kullandığım araçta aynı problem tekrar ortaya çıktı. Konu ile ilgili değerli katkılarınızı bekliyorum.
Tuna bey aramıza hoşgeldiniz, ben aracımı 2007 ocakayında teslim aldım, ilk farkettiğim sorunların başında bu geliyordu, forumdonanımdada birçok arkadaşa sordum bariz bir şekilde sorunla karşılaşan yoktu veya karşılaşanlarda pek önemsemiyordu ama bu sorun özellikle park ederken 1. bazende 2. viteste durmaya yakın manevra yaparken oluşan bir boşluk hissi. Elle hissediliyor, durumu Reno mais servise ilettim aldığım yanıt şu yazın hava sıcak olduğu için bu normal çünkü kutuda kullanılan yağ akışkan, kışın sorun kaybolacak. Dedikleri gibide oldu 100 de 100 olmasada hissedilir oranda azaldı ve şimdi yaz kış park ederken çok az hissediyorum ve çok önemsemiyorum çünkü garanti bitti. :) Üzerine durmamamın daha önemli boyutu aracın biryerleri sökülüyor ve inanın eskisi gibi hiçbirzaman olmuyor. Servisler tüm işleri ellerinin ucuyla yapıyor. Sağ kapı içinden ufak bir tıkırtı geliyor ona bile kapıyı söktürüp baktırmak istemiyorum yaklaşık 1 yıldır.
Sizde bence eğer değişmişse tekrar yaptırmayın havaların biraz daha ısınmasını bekleyin . Rahatsız edici olursa genel merkeze yazı yazın ilgileneceklerdir.