aylan demiş ki:...sen birinci durumda ön camdaki gözün üzerine su fışkırtır bir cam sil kutusu ile o zaman çalışıyormu bak...
zigana_T demiş ki:Kardeş araçta yağmur sensörü yok...
zigana_T demiş ki:Arkadaşlar merhaba. Ben 1 hafta önce 2006 Clio III 1.5 dci expression (konfor paketi) satın aldım. Aracımın silgeç çalıştırma kolunda bir sorun var gibi. Şöyle ki, ön silgeç 1 nci kademede çalışmazken 2 nci kademede(çok hızlı bir şekilde) çalışıyor. Çalışırken de ara sıra tutukluk yapıyor. Ancak arka silgi sorunsuz çalşıyor. Sizce neden olabilir? Benzer problem yaşayan arkadaşım var mı?? Tamiri mümkün olabilir mi?? Ya da yenisini taktırmak gerekse takribi fiyatı ne olabilir??
Ersin demiş ki:Kardeş çok geçmiş olsun sanayide iyi bir usta bul bence onların yapamayacağı bir şey yok. sonuçta o parçanın çıkmasıda 200tl :( den aşağı değildir.
Ersin demiş ki:Kardeş çok geçmiş olsun sanayide iyi bir usta bul bence onların yapamayacağı bir şey yok. sonuçta o parçanın çıkmasıda 200tl :( den aşağı değildir.
Diablo demiş ki:Ersin demiş ki:Kardeş çok geçmiş olsun sanayide iyi bir usta bul bence onların yapamayacağı bir şey yok. sonuçta o parçanın çıkmasıda 200tl :( den aşağı değildir.
sabah aracı servise bırakıp öğlen teslim aldım garanti kapsamında silecek motoru değişti bende aşağı yukarı öyle fir fiyat bekliyordum faturada motor fiyatı (işçilik hariç) 87 TL yazıyor.
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 159 misafir