-kadircan- demiş ki:birde benim dikkatimi çeken birşey var silecek suyu sileceğin hareketinden 2-3 saniye sonra fışkırıyor buda cam kuruyken çalıştırmak gerektiğinde camı çiziyor.hiç buna dikkat eden oldumu acaba
Aynen Diablo!.Diablo demiş ki:malesef öyle bunun için çözüm kontak anahtarını marş konumuna getirmeden önce cama su verip (o esnada silecek çalışmıyor) sonra marş konumuna alıp öyle silmek.
oguz1 demiş ki:geçmiş olsun gerçekten basit gibi görünsede hayati öneme haiz bir konu. Trafikte görüş herşeydir, far, gösterge ışıkları ve sileceklere görüşümüzü sağlayan parçalar.
Benim başıma gelmedi? Bence sensörle sizi biraz baştan atmışlar. Bence sorun
1- Silecek kolunda olan arıza(temas) değişmesi lazım.
2- Yazılımda olan arızayıda onların görmesi lazım, soketten pc ye bağlayınca.
Sonucu bildirirsen seviniriz.
Tolga demiş ki:Bu temızlıgın bedelı nedır pekı? Muratın dedıgı gıbı zaman ?
Murat demiş ki:Diablo demiş ki:Tolga demiş ki:Bu temızlıgın bedelı nedır pekı? Muratın dedıgı gıbı zaman ?
Izgar bir tornavida yardımıyla yerinden kolayca çıkıyor sanırım çok zahmetli bir iş gibi görünmüyor biz kullanıcılarında açıp temizleyebileceğini düşünüyorum.Büyük bir ihtimalle km ve yıl bakımları geldiği zaman servise gittiğimizde söylesek ücresiz temizleyeceklerini düşünüyorum.
Tavsiyem ben aracı yıkamacıya götürdüğümde bir hortum buluyorum ve tahliye olan yere hafifçe su dolduruyorum bakıyorum tahliye yapıyor mu ?
Sonra alıyorum hava tabancasını o bölgeye tazikli hava tututrum özellikle kaputun menteşesinin olduğu yerlere hava tutup oradaki tozun vs.. aracı terk etmesini sağlıyorum...Her ne kadar yıkamacılar bana m..yak mı bu adam gibisinden baksada naapaalım Renault bu kontrol etmek lazım diyorum içimden :mrgreen:
Murat demiş ki:Bizim araçlarda akılllı silecek sistemi var yaaa...Mesela ön silecekler açık geri vitese taktığınızda otomatik olarak arka silecek devreye giriyoryaaa bu bile bir ticari düşünce neden :D ... ...çünkü gereklü gereksiz aracı gerş vitese taktığımda sileceklerim çalıştığı için devreye giriyor ve arka cam kirli olmasına rağmen su ile ıslatılmadığından dolayı berbat oluyor. Bu olay tamamen bir ticari düşünce bence.Böylelikle arka cam sileceği satıyorlar 2 yılda bir...
SAFAK SAHIN demiş ki:benim ön sağ silecek gitti.BAya eskidi bende servisin önünden gçerken bi uğrayıp sorayım dedim.Uygunsa alırım diye düşündüm ama 78 tl dediler.Ve tek olarakta vermiyorlar.Çifti 78 tl.Metini aradım oda sağolsun 30 liraya aldım abi yan sanayi ama memnunum dedi.Bende karar verdim yan sanayisini alacam
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 116 misafir