TheTez54 demiş ki:Alırken bayi bana benzinli bütün yarı otomatiklerden dizel daha sağlıklı geçişlere sahip olur demişti çünkü tork fazla falan..Benimde toyota corolla benzilli multi-mode kullanma fırsatım oldu ve hakikaten zillinin vites geçişleri çok daha belli etmedendi..Ama böyle bi uyumun olmaması çok saçma geliyo bana..
evet arkadaşlar gece 2010 faz II 75 hp bi BVR kullanma fırsatım oldu sarıyerde arkadaşıma gitmiştim birde baktım almış :) 350 km deydi fazla zorlayamadım ama sarıyerin o meşhur yokuşlarında trafiğe yakalanmamıza ve sık sık dur kalk yapmamıza rağmen hararet hiç yukselmediği gibi vites kutusu ısınması ile ilgili hiçbir iletide almadık (yaklaşık 45 dk dur kalk yaptık) kendi aracım olsa hararet kesin 3. çeyreğe dayanmıştı :S ama rev II de olmadı arkadaşıma aracını yeni almışken bu sorundan söz etmeme kararı almıştım ama dayanamadım sinir oldu haliyle umarım ondada bizdeki sorunlar sonradan çıkmaz gözlemlediğim kadarıyla araç çok yığılıyodu rodaj zamanınında gelmemesinin etkisi var ama ciddi güç farkını hissettim 75 hp bvr lerden uzak durun derim