Kenancelik demiş ki:Kesinlikle yeni fiesta.Zaten almadığıma pişmanım
filip34 demiş ki:Kenancelik demiş ki:Kesinlikle yeni fiesta.Zaten almadığıma pişmanım
Abicim bence pişman olma benim fabrikada birkaç arkadaşımda var. Kullandım bece sadece gösteriş var geri kalan clio'ya göre çok da iyi değil. ve ikinci çok iyi değil. bizimkine göre işçili götü, yol sesi alması çok... v.b Ben clio alırken koç kurubunda çalıştığım için ford'dan indirimli alma şansım olmasına rağmen renault seçtim. Bence çok üzülme tabi fokusa dicek lafım yok. o iyi birde fokusumuz var uzun yolda mükemmel 200 altına düşmeden gidebiliyorsun.
vipsezgin demiş ki:ben yıne clioIII dınamık ve dızel alırdım sanırm nasılsa yedek parcasıda ucuzlar ozamana kadar
kenan abı bızım arabalar güzel ya sen neresını begenmıyosun gel sen bıgun corluya senın clioyu dınamık yapalım :P
Tolga demiş ki:vipsezgin demiş ki:ben yıne clioIII dınamık ve dızel alırdım sanırm nasılsa yedek parcasıda ucuzlar ozamana kadar
kenan abı bızım arabalar güzel ya sen neresını begenmıyosun gel sen bıgun corluya senın clioyu dınamık yapalım :P
Aynı arac sonucda tekrar surmek keyıfvermez
Tolga demiş ki:vipsezgin demiş ki:ben yıne clioIII dınamık ve dızel alırdım sanırm nasılsa yedek parcasıda ucuzlar ozamana kadar
Aynı arac sonucda tekrar surmek keyıfvermez
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir