erim demiş ki:Valla ben 36 milyar verip Dinamik versiyon aldım. Tabiiki bir üst kategoride kalite üretimi yapıyorlar. O zaman işte başka markalarla kıyaslamaya gerek kalmıyor. Benim arabadan hiç bir şikayetim yok, benim kendime şikayetim var. banka faizi ile birlikte 41 milyar ödediğim arabam şu anda 25-26 milyar a satılıyor. zarar çok büyük. Bir daha asla ama asla sıfır araba almam. Sıfır alacak kadar zengin olmadığımı anladım. İçim acıdı valla bu kadar değer kaybedince!!!!
Aynen Kenan. O yüzden yazık diyorum. Bir şey demedim artık alan kişiye. Bir de ta Eylül'de teslim edeceklermiş, iyi mi!...Kenancelik demiş ki:Yaris clio ile aynı segmentte olmasına rağmen sanki bizimkinin yanında A sınıfı gibi duruyor .30 bin lira çok para,o paraya bir üst sınıf oto alınabilir.
Aracımı alacağım ayalrda Chevrolette'e gözüm oynamıştı aslında. Bilinen ve iyi bir marka olduğu için. Fakat öyle Amerika'daki gibi kaliteli olmadığını hatta yine bilinen bir otomobil üreticisinin imâl ettiğini duydum. Bir arkadaşımın aracına binmiştim. O zaman hoş da gelmişti aslnda.umurcak demiş ki:renaultu chevroletle kıyaslama bile derim ben...
Alp_o demiş ki:Sezgin kardeşim senin arabaya 15 veren galeriye söyle ellerinde senin arabanın ayarında varsa 16'ya hemen müşteri bulayım
umurcak demiş ki:araclarımızım motoru gercekten saglam..aracımdan cok memnunum sorunu yok gibi ama diyorum ya bazı eksikler beni kızdryo içerdeki malzeme kalitesi oldukca kötü yane elle tutup cektiginde elinde kalcakmıs gibi gelyo bazı parclar...ilerde belki bu sorunlarını düzeltirler varsın olsun üzerine farkı koysunlar ama en azından renault dendimi saglam kaliteli araba akla gelsn
thpozitif demiş ki:satış için galeri yanlış seçim diye düşünüyorum. tefeci gibi adamlar. hemen öldürüyorlar arabayı. internetten ayrıntılı fotoğraflarla meraklısını bulmak daha iyi tabii ama biraz uzun sürüyor o da.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir