ben de reno almam araba mı sevmediğimden değil renonun küçük çakallıkları mide mi bulandırdığı için torpido gözünde nasıl lamba olmaz mesela.
Fakat abi Clio4 ün görünüşü çok iyi be abiler ablalar :D
alperenfatih demiş ki:Aslında bu tip olaylar diğer markalarda yok mu var. Mesela bir ağabeyimiz yeni aldığı Astra classic'lere kapı çıtaları koymadıklarından yakınıyordu, bayiden 600TL fiyat istediklerini söyledi.
tayfun52 demiş ki:Benim aracım 2012 modelleri clio grandtour Night Day. Bagaj ışığı, torpido ışığı hepsi var. Aracım Full. Ben memnunum Renault'an. Göğüs deri kaplama. Arabama binen ilk iş deri kaplamalı göğsü görüyor ve dikkatini çekiyor
akres demiş ki:2008 clio 3 BVR aracımı satıp yerine ilk sahibinden 77 bin km'de 2005 nissan almera aldım. 2500 lira da arttı. Bütün ama bütün parçaları clio 3 ten daha ucuza bulabiliyorum. Bu ilginç geldi. Henüz hiçbir arıza vermedi. 5000 km yol yaptım. aradaki fark şu: Daha tok, sağlam ve sorunsuz bir arabaya biniyormuşum gibi geliyor. Cliomuz çok kibarmış... Allah korusun en ufak bir kazada kendini hemen dağıtma meyilli... Ama yine de güzeldi clio 3.
thpozitif demiş ki:Bir daha da Renault almam arkadaş. Bagaj ve torpido gözünde aydınlatma olmayan, biraz hızlı gidince sağından solundan garip sesler gelen, yeni arabadır teknolojisi yenidir bir amacı vardır dediğim sesin fren kaliperlerinden geldiğini anladığım ve Renault'un kurum olarak Türkiyedeki tüketiciyi "keklediğini" düşünmeden edemediğimden ve bunu sindiremediğimden bir daha Renault almayacağım.
Ya adamlara bagajda lamba olmaz mı diye isyan ediyorum verilen cevap, "lagunada bile yok." iyi halt etmişsiniz diyesim geliyor da muhattab o adam değil.
semih89 demiş ki:arabayı alan herkes tepkisini dile getirsin bakalım o aynalar birden nasıl elektrikli oluyor, birden nasıl heryere lamba konuyor :) ben eminim ki adam akıllı clio megane kullananlar biraraya gelse en üst seviyeye kadar bu derdi iletse ve basında falan ciddi anlamda haber olsa bakın bakalım renault herkesi nasıl çağırıyor gelin ücretsiz takıcaz diye :) nerde... memleket koyun. kimse kusura bakmasın 2011 yılında satılan otantik clio 1975 model mercedesten binlerce kat daha donanımsız. 1989 renault 11 ile aynı donanımda :) o karbüratörlüydü pardon... renault'un suçu değil kusura bakmayın , alan adamlar bizleriz. o torpido lambasının renoya maliyeti 1lira olmaz bile. tüm araçları çağırda taksa malzemeden bakımlarda bunu ücretsiz taksa , bir reklama harcadığı paradan çok daha az masrafı olur. kusura bakmayın ama kimse araba alırken bagajı açıp içinde ampül var mı diye bakmaz , baktığı absdir teypdir klimadır vsdir. bunlar standart şeyler çünkü. sırf reno biraz daha kar edecek diye böyleşeylerden ödün veriyorsa ilerisi için ona sıkıntı olur. millet artık uyandı son yıllardaki satış rakamlarına bakarsanız bu çok açık . megane daki üstünlüğü artık hiçbir segmentte yok . ben şahsen Bursa'da üretilen bir arada Türkiye'de satılıyorsa en yüksek donanımda olmasını isterim uygun fiyatlara.
işin özü alan memnun satan memnunsa sıkıntı yok :) ama sakın üst donanımına binmeyin aracın soğumayın aracınızdan..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir