TheTez54 demiş ki:Güzel bir gündü Muhammet Abi fotoğrafları merakla bekliyoruz :)
SAFAK SAHIN demiş ki:Servet merhabalar ben kocaeliden ........Senin zilli çok zilliiiii harbiden.Allah kaza bela göstermesin arkadaşım.Bu arada sakaryadaki olgunlar turnuvasına davet edildim 2 haftadır oraya geliyorum haberin olsun yarın yine ordayım.^. maçımızı yapacaz.Olaki yakınsan ilgin varsa futbola beklerim konuşuruz biraz .fakat çok uzun kalamıyorum geç oldupu için erkenden dönmem gerekşyor ama yakınsan ve gelirsen beklerim görüşürüz biraz.Kazasız sürüşler diliyorum.Sevgiyle kal.
RPDiFOR demiş ki:servet aracın hayırlı olsun gülegüle kullan benim aracımda koyu renk 2009 model aracı ilk aldıgımda sanırım 2 hafta sonra kus pisliginden tavan boyamda leke oldu polisaj makinesi aldım yapı marketlerde 30 80 tl arasında satılıyor turtle wax cila ile 6 ayda bir polisajla cila yapıyorum kendin yapacaksan cilayı tamponda yada aracta bulunan plastik aksamlara değdirmemeye özen gösterin değerse hemen ılık sabunlu suyla yıkayın kurursa leke asla çıkmıyor boya koruma için erken ama aracım 3 yasına gelince yapıcam
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 140 misafir