Tolga demiş ki:ya bır kalıp cıksa butun forum yararlanır onemlı olan ılk kalıbın cıkması yanı fıbercı ılk once kası bır aracın ustunde dokecek ve o cıkan kalıpla ıstedıgın kadar cogalt daha ucuza gelır hem adam kalıpdan kazanıcak kalıbı cıkarması 1 saat maxımum ben corollama yaptırmıstım zor bısey degıl
erim demiş ki:Ruzgar demiş ki:sağolun güzel oldu hava kattı arabaya...ama sıkıldım ya arabadan ne yalan söyliyeyim... :oops:
İnsanoğlu bir zaman sonra herşeyden sıkılıyor. Bu doğanın bir gerçeği sanırım. Hemen sahip olduğumuz herşeye alışıyoruzve başka şeyler istiyoruz. Ama eminim ki yeni bir şey aldığımızda ona da alışacağız ve yeni bir tane isteyeceğiz. Yeni cep telefonu alıyoruz, ilk olarak tüm özelliklerini kurcalıyoruz sonra sadece yeşil butonuna basıp konuşuyoruz başka bir şey yapmıyoruz. Sonra ondan da sıkılıyoruz ve yeni bir ceptelefonu alıyoruz. Bu böyle devam ediyor.. Bu yüzden boşver lindekinin kıymetini bil dostum, alış ona ve sev. Arabalarımız piyasadaki aynı sınıftaki arabalardan hepsinden iyi.
Ruzgar demiş ki:sağolun güzel oldu hava kattı arabaya...ama sıkıldım ya arabadan ne yalan söyliyeyim... :oops:
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 117 misafir